Data Science Consultant met minimaal twee jaar werkervaring, Amsterdam
CareerValue B.V.
Amsterdam, NL
4 dagen geleden
source : ICTerGezocht.nl

Zoals aangegeven zoek ik voor deze functie een Data Scientist die graag afwisseling wilt in zijn werk en zelfstandig is. Je gaat jouw Data Scientist expertise inzetten bij leuke klanten in Nederland waarbij de voorkeur uiteraard uitgaat naar een niet al te lange reistijd zodat je werk en privé ook prima in balans blijft.

De projecten variëren enorm, van CRM tot mobile apps en van sites tot games. Hoe ga je naar jouw klanten? Voornamelijk informeel gekleed, maar dit hangt af van de klant.

Je werkt altijd zelfstandig en extern, je krijgt een leaseauto naar keuze. Thuiswerken behoort tot de opties, maar dat verschilt natuurlijk wel per project.

Onze opdrachtgever beschikt over projecten binnen verschillende expertises van Machine Learning , Deep Learning, Computer Vision, Artificial Intelligence en ook Data Engineering.

Functie-eisen :

 • Je hebt minimaal een afgeronde WO opleiding, bij voorkeur een econometrische, statistische, wiskundige en / of technische achtergrond;
 • Je hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring in het vakgebied big data / advanced analytics;
 • Je toont aan een goede Data Scientist, Engineer of Data Consultant te zijn;
 • Je hebt ervaring met machine learing tools zoals Python en / of R;
 • Je kunt binnen Python en R met verscheidene Packages overweg, denk hierbij aan : SciKit-Learn, Pandas, Numphy, MLlib, GGPLOT, PyPi, PyCharm, Keras, Tensorflow en Torch;
 • Je hebt ervaring met SQL ;
 • Je beschikt over business skills op professioneel niveau;
 • Je kan modelleren en predictive analytics toepassen;
 • Bedrijfsomschrijving :

  Voor mijn opdrachtgever ben ik opzoek naar een ervaren Data Science Consultant die met zijn ervaring zelfstandig uitdagende projecten aan kan in de regio Amsterdam.

  Mijn opdrachtgever beschikt doorlopend over technisch uitdagende en zware opdrachten waar jij jezelf nog meer door zal ontwikkelen.

  Ze bieden je hier uitstekende arbeidsvoorwaarden en een heel ambitieus groeiperspectief. Ze onderscheiden zich door een persoonlijke touch en zij hebben de ambitie om dat ook zo te houden en maximaal door te groeien tot ongeveer 40FTE.

  Daarmee willen ze waarborgen dat iedereen continu uitdagende opdrachten krijgt in zijn / haar expertise waarbij rekening wordt gehouden met de reisafstand.

  Om die reden zoeken ze nu ook specifiek een ervaren consultant in Amsterdam. Je zal daarbij ook regelmatig sparren met jouw collega s op jullie mooie locatie.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier