Enthousiaste studenten gezocht voor een bijbaan/vakantiebaan!
SGL
Parkstad
4 dagen geleden

Enthousiaste studenten gezocht voor een bijbaan / vakantiebaan!

Wie wonen bij SGL?

Bij SGL wonen volwassen mensen. De meeste hebben een niet aangeboren hersenletsel.

Ze hebben hulp nodig bij het wassen en aankleden. Sommigen worden ook geholpen met eten. Samen proberen we er op locatie wat gezelligs van te maken.

We maken een grapje op zijn tijd maar zullen jou niet in de maling nemen, denk ik. We lijken anders dan jij, ons lijf werkt niet echt mee.

Maar tussen de oren en in ons hart zijn we net als jij. Dus het is leuk om het samen te hebben over muziek, verliefd zijn en mooie kleren kopen.

We houden ook van lekker eten, wie niet?

Wat moet je kunnen om bij ons te komen werken.

Wat je moet kunnen is vooral aanpakken. Onze clienten vragen nogal wat aandacht. Zij willen niet alleen jouw hulp, maar willen met name ook JOU leren kennen.

Een band opbouwen is het belangrijkste dat er is. Daarnaast zoeken wij iemand die goed kan luisteren en vooral veel humor met zich meeneemt.

Het mooiste zou zijn als je al een zorgopleiding doet, van niveau 2 tot en met niveau 5. We zoeken ook nog mensen die in de huishouding een aantal uren per week willen werken.

Helpen met ontbijt en lunch, wassen, strijken en kamers poetsen. Ook dit werk is zeker niet saai. We proberen van iedere dag een feestje te maken en je uurloon is hoger dan het minimumloon!

Gaat je interesse uit naar een bijbaan voor in de weekenden, vakantiewerk tijdens de schoolvakanties, slaapdiensten gedurende het hele jaar?

Alles is bespreekbaar!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier