Projectleider (woning- en utiliteitsbouw)
continu
Arnhem, NL
2 dagen geleden

Projectleider (woning- en utiliteitsbouw)

Als projectleider utiliteitsbouw heb je de dagelijkse leiding op grote utilitaire werken. Je rapporteert aan de projectdirecteur over de voortgang en signaleert problemen tijdens het werk.

Deze problemen los je, al dan niet in samenwerking met de projectdirecteur, zelfstandig op. Je houdt het overzicht over de werkvoorbereiding en zorgt er voor dat het project op financieel en planning gebied op schema loopt.

Voor deze functie heb je minimaal :

Afgeronde HBO opleiding Bouwkunde

5 jaar ervaring als projectleider in grote en complexe woning- en utiliteitsbouwprojecten

Ervaring met thema's zoals LEAN en BIM

Woonachtig in de regio Arnhem

Salaris is marktcomform, aangevuld met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Onze opdrachtgever is een toonaangevende bouwer met een visie die goed is voor mensen. Zij houden zich bezig met interessante, vernieuwende bouwprojecten binnen heel Nederland.

Medewerkers van verschillende disciplines werken nauw samen in een open en platte structuur. Je doet waar je goed in bent en zij stimuleren iedereen zich te blijven ontwikkelen.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier