Medewerker marketing & communicatie
Youbahn-nl
Delft, Zuid-Holland, NL
12 dagen geleden

Ben jij een nieuwsgierig type? Dan is deze klus echt iets voor jou!Om netwerken bij La Red uit te breiden is het uitpluizen van connecties van mensen op internet nodig.

Dat zoeken naar "wie heeft contact met wie" wordt jouw hoofdtaak.Jij weet de weg op het internet prima te vinden en je weet hoe je bijvoorbeeld linked-

in kunt gebruiken als bron van contactpersonen. Alles wat je moet uitzoeken houd je netjes bij in een excell bestand. De opdrachtgever heeft hier een apart format voor!Wil jij je in deze bijbaan bezig houden met persoonlijke netwerken?

Dan is dit een uitgelezen kans voor jou! Plan jezelf snel in en veel succes met deze klus!

Je bent een slimme HBO of WO student of recent afgestudeerd Je bent zelfstandig en je hebt een aanpakkersmentaliteit Je beschikt over een sterk ontwikkeld verantwoordelijkheidsgevoel Je werkt secuur je kan goed overzicht bewaren Je bent betrouwbaar en discreet

Afwisselende jobs : super leuk om bij te verdienen Vrijheid : baas over je eigen werkweek

Step 2
Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier