Bijbaan Pick Up Point
Jumbo
schijndel, nederland
4 uur geleden

De leukste bijbaan van Schijndel

We horen je denken : een leuke bijbaan? In een supermarkt? Jaja ’

Ja, echt wel! De állerleukste zelfs. Je werkt namelijk in een supergezellig team met vrienden en leeftijdsgenoten. En hé, het is niet zomaar een bijbaan. Je krijgt uitdagende en

belangrijke taken. Gaat dat goed, dan kun je snel doorgroeien, ook in salaris. En moet je een week hard blokken voor school?

Dan passen we gewoon je werktijden aan!

Jouw goal

Word hét visitekaartje van Jumbo wanneer de klant zijn / haar bestelling komt ophalen bij ons Pick Up Point. Jij zorgt dat de klant op een gemakkelijke manier boodschappen kan doen en zet alles direct in de auto.

Ook zorg je voor een correcte afhandeling van de betaling. Zo maak jij boodschappen doen leuk. Welke uitdaging je ook krijgt, jij rockt het!

Hoe word jij onze nieuwste superster?

 • Je bent 16 jaar of ouder
 • Je bent 0 tot 10 uur per week beschikbaar
 • Je wil jezelf ontwikkelen en in alles wat je doet beter worden
 • Jumbo, daar gebeurt het

  Werken bij Jumbo voelt eigenlijk niet eens als werken. Sta je de ene dag nog gezellig samen auto’s in te laden, de volgende dag loop je op de Jumbo racedagen (hallo Max Verstappen!).

  Of heb met je collega’s een schaatsclinic van Sven Kramer. Dus of dit de leukste bijbaan van Schijndel is? Echt wel! Zie jij jezelf al helemaal rondlopen in de leukste supermarkt van Nederland?

  Wij jou wel! Solliciteer nu op deze leuke vacature bijbaan pick up point, tot snel!

  Wij van Jumbo zijn graag eerlijk en open. Vandaar dit verzoek : wij stellen het op prijs als bedrijven ervan afzien om naar aanleiding van deze advertentie ongevraagd hun diensten aan te bieden.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier