Medewerker Personeels- en Salarisadministratie
Diakonessenhuis
Utrecht
5 dagen geleden

Medewerker Personeels- en Salarisadministratie

Medewerker Personeels- en Salarisadministratie

Hier kom je te werken

Als medewerker personeels- en salarisadministratie kom je te werken op de afdeling personeels- en salarisadministratie (PSA) waar alle processen rond de uitvoering van personeels- en loonadministratie samenkomen.

Op deze dynamische plek word je onderdeel van een leuk team dat volop in ontwikkeling is op het gebied van het personeelsinformatiesysteem met Youforce van Raet als nieuw onderdeel.

Het Diakonessenhuis locatie Zeist is een kleinschalig persoonlijk ziekenhuis gelegen in een mooie bosrijke omgeving. De PSA is onderdeel van de afdeling Financiën van het Diakonessenhuis Zeist / Utrecht.

Financiën vormt het financiële hart van het Diakonessenhuis.

Lees meer over werken in het Diakonessenhuis

Dit ga je doen

Als medewerker personeels- en salarisadministratie ben je mede verantwoordelijk voor een correcte en efficiënte vastlegging van gegevens in ons HR-systeem.

Het betreft onder andere het opstellen van diverse correspondentie met betrekking tot nieuwe arbeidsovereenkomsten, contractwijzigingen, uitdiensttreding, etc.

Verwerking gaat grotendeels digitaal via Youforce workflows. Daar waar processen nog niet (volledig) zijn geautomatiseerd wordt de verwerking gedeeltelijk handmatig gedaan.

De werkzaamheden zijn voornamelijk toegespitst op de personeelsadministratie waarbij ook de verzuimadministratie een belangrijk onderdeel is.

Daarnaast vervul je een helpdeskfunctie voor medewerkers en leidinggevenden binnen de organisatie met gevarieerde vragen en onderwerpen binnen het werkgebied van de afdeling.

Dit bieden wij

 • Een collegiale en informele werksfeer
 • Alle ruimte om je verder te ontwikkelen en door te groeien
 • Een salaris volgens FWG-groep 40 (min. € 2.134,- max. € 3.160,- bruto per maand bij een volledige werkweek), plus een eindejaarsuitkering en vakantietoeslag van 8,33%
 • Persoonlijk opleidingsbudget van € 750,- en de mogelijkheid om zelf bepaalde arbeidsvoorwaarden samen te stellen, zoals bedrijfsfitness, een fietsregeling of extra reiskostenvergoeding.
 • Dit heb je in huis

 • Je hebt een HBO / MBO 4 werk- en denkniveau en hebt minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie
 • Je hebt kennis van het HR-systeem Beaufort / Youforce en de administratieve processen op het gebied van personeels- en salarisadministratie
 • Ervaring en kennis op het gebied van verzuimadministratie is een pré
 • Je bent accuraat, integer, flexibel, betrouwbaar en hebt een collegiale, hulpvaardige en klantvriendelijke houding naar collega’s en personeel
 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend en hebt een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier