Roosteraar (0,8 - 1,0 fte)
Universiteit Utrecht
Utrecht, NL
2 dagen geleden

Functie Als roosteraar van de faculteit Geowetenschappen ben je verantwoordelijk voor het maken van de zalenroosters voor al het onderwijs en heb je een adviserende rol ten aanzien van de processen en systemen rondom onderwijsroostering.

Je stemt regelmatig af met docenten en opleidingscoördinatoren. Ook werk je samen met roosteraars van andere faculteiten en met de beheerders van de onderwijszalen.

Als facultaire key user van het roosterpakket Syllabus+ heb je een sturende rol bij de technische inrichting van het zalenroosterproces.

Dat doe je in teamverband met beheerders van andere systemen (o.a. Osiris, Blackboard en Remindo). Indien nodig ben je ook inzetbaar op beheer en onderhoud van deze systemen.

Je participeert in diverse vaste overlegstructuren binnen en buiten de faculteit en jouw inzet wordt verwacht bij universiteitsbrede projecten die gericht zijn op het kwantitatief en kwalitatief efficient gebruik van onderwijszalen.

Profiel Wij zijn op zoek naar een collega met :

 • hbo-werk / denkniveau;
 • ervaring in een soortgelijke functie en / of omgeving;
 • een zelfstandige werkhouding, maar je kunt ook goed werken in teamverband;
 • analytisch inzicht en handelt pro-actief;
 • het vermogen om projectmatig (samen) te werken;
 • ervaring met geautomatiseerde roostersystemen;
 • goede communicatieve vaardigheden en overredingskracht;
 • een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
 • Verder heb je een klantgerichte houding en ben je in staat om met mensen op verschillende niveaus te schakelen. Je maakt je nieuwe processen en systemen snel eigen en je bent oplossingsgericht.

  Aanbod Het betreft een aanstelling van 0,8 - 1,0 fte voor de duur van één jaar. Bij goed functioneren hoort een dienstverband voor onbepaalde tijd tot de mogelijkheden.

  Het salaris bedraagt minimaal € 2.835,- en maximaal € 3.895,- (schaal 9 van de cao Nederlandse Universiteiten) bruto per maand, bij een fulltime dienstverband.

  Je ontvangt daarnaast 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%. Verder heeft de Universiteit Utrecht een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder keuze voor een goede balans tussen werk en privé (onder andere een goede verlofregeling), ontwikkelingsmogelijkheden en een uitstekende pensioenregeling.

  Kijk hier voor meer informatie : werken bij de Universiteit Utrecht.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier