Vakantiekracht Brancardiers
Isala
Zwolle, Netherlands
7 dagen geleden

De afdeling / Het specialisme

Binnen Isala is het Facilitair bedrijf leverancier van facilitaire diensten. Het Facilitair bedrijf is onderverdeeld in drie ketens, te weten Patiëntenservice, Gastvrijheid en Logistiek.

Iedere keten wordt aangestuurd door een ketenmanager. Tot onze aandachtsgebieden behoren o.a. brancardiers, schoonmaak, logistiek, beveiliging, centrale balie en vrijwilligers.

Onze ambitie is van toegevoegde waarde te zijn voor de primaire zorg. Wij willen onze patiënten, gasten en medewerkers een gastvrije en veilige omgeving bieden.

Bij het Facilitair bedrijf zijn circa 400 medewerkers werkzaam en bijna 500 vrijwilligers actief.

Isala Facilitair is op zoek naar meerdere vakantiemedewerkers voor de functie van brancardier (24 uur gemiddeld per week) voor de periode van 13 juli 2019 tot en met 1 september 2019.

Wens is dat je minimaal drie weken aaneengesloten beschikbaar bent.

De functie

Je bent verantwoordelijk voor het vervoeren van patiënten van de diverse disciplines binnen het ziekenhuis volgens de protocollen zoals die zijn opgesteld per patiëntverschijningsgroep.

Daarnaast zet je je in voor het verplaatsen van patiëntgebonden materialen. Je vervoert de patiënten tussen diverse afdelingen, binnen de kaders van het vervoersprotocol.

 • Begeleidt de patiënt gedurende het transport
 • Past zo nodig eerste hulp toe en roept daarbij gespecialiseerde hulp op; roept zo nodig het reanimatieteam op en start de reanimatie
 • Controleert gegevens opdat de patiënt naar de juiste afdeling gaat
 • Neemt de nodige voorzichtigheid en zorgvuldigheid in acht, ter vermijding van gevaren voor de veiligheid of de gezondheid van zichzelf of van anderen
 • Het profiel

 • Minimaal vmbo-niveau
 • Heeft inzicht in en gevoel bij het omgaan met digitale systemen, waaronder ARTA
 • Beheerst de Nederlandse taal
 • Beschikt over mensenkennis
 • Beschikt over een klantgerichte en klantvriendelijke houding
 • Beschikt over inlevingsvermogen maar houdt gepaste / professionele afstand
 • Is fysiek in staat per werkdag gemiddeld 20 km te kunnen lopen met bedden, rolstoelen en lopende patiënten
 • Je bent spontaan, gastvrij en gemotiveerd om wat te kunnen betekenen voor de patiënt. Daarnaast kun je zelfstandig werken en organiseer je het eigen werk binnen het eigen werkveld.

  Voor niet-alledaagse problemen worden oplossingen bedacht en daar waar nodig voer je deze zelfstandig uit. Je moet eigen initiatief kunnen nemen maar ook het samenspel met collega’s erkennen.

  Luistervaardigheid, aandacht voor de patiënt, respect en geduld zijn eigenschappen die je moet beheersen.

  De diensten zijn onderverdeeld in dag-, avond- en weekenddiensten. De daarbij behorende diensttijden liggen in de week tussen 7.

  30-20.00 uur en in het weekend tussen 8.00-16.00 uur. We vragen je, je beschikbaarheid voor de bovengenoemde vakantieweken te vermelden in de brief.

  Tot slot verwachten we een flexibele inzetbaarheid vanwege deze verschillende diensten.

  Het aanbod

  Wij bieden het minimum jeugdloon, daarnaast ontvang je reiskostenvergoeding conform de Cao Ziekenhuizen.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier