Onderhoudsmonteur (M/V)
Werkis
Techniek // Harderwijk, Netherlands
7 dagen geleden

Functieomschrijving :

Heb jij een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en houd je wel van een uitdaging? Beschik je daarnaast ook nog eens over twee rechterhanden?

Top! Want dan zoeken wij jou!

Als onderhoudsmonteur kom je te werken binnen een bedrijf dat actief is in de recyclingbranche. Jij bent samen met je collega's verantwoordelijk voor de uitvoering van onderhoud en reparaties aan de technische installaties op de werkvloer.

Samen zorgen jullie ervoor dat de machines goed blijven functioneren. De verschillende (preventieve) onderhoud -en reparatiewerkzaamheden noteer je vervolgens in een periodiek onderhoudsschema.

Je komt te werken binnen een lawaaierige en stoffige omgeving. Het is dus belangrijk dat je hier geen problemen mee hebt.

Ben jij de zelfstandige en leergierige onderhoudsmonteur die wij zoeken? Reageer dan snel via de groen knop hieronder of bel / app ons via één van de nummers in het kader hier rechts!

 • Een technische mbo-opleiding
 • Ervaring met lastechniek
 • Iemand die open staat voor een 2-ploegensysteem, waarbij af en toe op de zaterdag gewerkt moet worden
 • Iemand die het niet erg vindt om tussen het stof en metalen te werken
 • Leave this field blank Voornaam

 • E-mailadres
 • Uw CV in PDF of word Niet verplicht Ik wil op de hoogte blijven van nieuws en vacatures Ik ga akkoord met het
 • Heb je liever dat Werkis contact met jou opneemt? en vul jouw telefoonnummer in.

  Jouw gegevens :

 • Om je in te schrijven bij Werkis, hebben we een aantal gegevens van jou nodig. Dit helpt ons bij het zoeken naar een baan die bij jou past.
 • Wij vragen je daarom de volgende gegevens op te nemen in jouw cv : naam (voorletters, voornamen, achternaam, roepnaam), adres, postcode, woonplaats, geboortedatum, telefoonnummer, e-

  mailadres, geslacht (mits van belang voor de gewenste functies), gewenste beroepen / functies, werkervaring, opleidingen, cursussen, competenties.

  Werkis heeft op dit moment geen andere gegevens van je nodig om jou te bemiddelen naar werk. Mocht je toch andere gegevens in je cv opnemen, dan geef je door het uploaden van je cv toestemming aan Werkis om die (persoons)gegevens te verwerken.

  Alle gegevens zullen door Werkis slechts worden gebruikt voor het vinden van een baan voor jou. We raden je in elk geval af de volgende gegevens op te nemen in je cv : burgerservicenummer (BSN), godsdienst of levensovertuiging, raciale of etnische afkomst, pasfoto, nationaliteit, politieke gezindheid, lichamelijke of geestelijke gezondheid, seksuele leven, lidmaatschap van een vakvereniging vakbond of politieke partij, strafrechtelijke gegevens.

  Om voor jou een geschikte baan te vinden, is het noodzakelijk dat wij bepaalde persoonsgegevens van je verwerken. Om jou inzicht te geven in de wijze waarop we omgaan met jouw persoonsgegevens, hebben we een privacyreglement opgesteld.

  Daarin is precies aangegeven welke gegevens we van jou verwerken, wat we daarmee doen en hoelang we die gegevens bewaren.

  Klik voor het privacyreglement. Mocht je over de verwerking van jouw persoonsgegevens nog vragen hebben, dan horen we die graag van je.

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier