Junior Werkvoorbereider Beheer & Ontwikkeling
BAM Infra Nederland
Amsterdam, NLD
5 dagen geleden

Building a sustainable tomorrow

Ben jij die junior werkvoorbereider die zijn of haar carrière wil starten bij één van Nederlands grootste bouwers? Vind jij het leuk om met veel verschillende stakeholders in contact te staan?

En heb je daarnaast genoeg in je mars om processen te bewaken en veel verantwoordelijkheid te krijgen in jouw werk? Dan ben jij wellicht de technisch sterke, maar ook communicatieve werkvoorbereider die wij zoeken!

Jouw missie

De functie van Junior Werkvoorbereider Nieuwbouw Concepten is een perfecte functie om de basis van de rol als werkvoorbereider te leren.

Binnen deze functie doe je ontzettend veel kennis op. Je zit middenin het bedrijf en fungeert echt als spin in het web. Daardoor leer je alle onderdelen binnen Nieuwbouw Concepten snel kennen.

Deze functie legt een brede basis en je bent met veel collega’s in contact. Je leert het concept onder andere door het opstellen van werkbegrotingen voor projecten en het opmaken van contracten met comakers.

Daardoor leer je de technische kant, maar ook de financiële kant van het vak. Daarnaast is communicatie een belangrijk onderdeel van de functie, omdat je veel in contact staat met allerlei stakeholders.

Het is de uitdaging om verschillende stakeholders te verbinden en ondersteunen.

Je krijgt veel verantwoordelijkheid en hebt echt eigen zaken in beheer. Daardoor word je heel serieus genomen vanaf dag één en kun je echt iets betekenen op de afdeling.

Je bent ondersteunend aan onze bouwstromen. Zo verwerk je bijvoorbeeld alle stukken die de projectmanager maakt tot een goede werkbegroting.

Dit lever je vervolgens aan bij de bouwstroom, zodat zij hiermee verder kunnen. Daardoor is een goede planning van jouw werk essentieel.

Daarnaast heb je contact met comakers en beheer je alle raamcontracten die met hen worden gemaakt.

Na enkele jaren in deze functie zijn er verschillende mogelijkheden om door te groeien binnen Nieuwbouw Concepten. Je kunt doorstromen in een functie van werkvoorbereider binnen één van de bouwstromen, maar het is uiteindelijk ook een goede basis voor de functie van projectmanager of projectleider.

Wat breng je mee?

 • hebt een hbo diploma in een bouwkundige richting;
 • hebt interesse in woningbouwprojecten. Wellicht heb je hier wel ervaring mee door je stage of nevenactiviteiten;
 • bent een kei in plannen en organiseren;
 • bent proactief en stelt hoge eisen aan je werk;
 • bent communicatief, houdt van samenwerken en haalt energie uit contact met verschillende stakeholders;
 • bent enthousiast en hebt veel energie om je het vak van werkvoorbereider eigen te maken!
 • Wat kun je van ons verwachten?

 • Een zeer positieve werksfeer in een betrokken en gevarieerd team;
 • De persoonlijkheid van een middelgroot bedrijf met de voordelen van een multinational;
 • Voldoende mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Zo word je uitgenodigd voor het BAM Startersprogramma en kun je online onbeperkt trainingen volgen van GoodHabitz;
 • Een volwassen arbeidsvoorwaardenpakket, met een goed salaris, veel vakantiedagen en fijne secundaire voorwaarden;
 • Voor alle jonge BAM medewerkers is er Young BAM. Young BAM organiseert diverse activiteiten om je netwerk te vergroten en andere jonge collega’s te leren kennen, denk hierbij aan projectbezoeken en borrels.
 • Jouw werkomgeving

  BAM Wonen Nieuwbouw Concepten is een gezellige, ambitieuze club mensen. We werken hard, maar maken ook veel plezier met elkaar.

  We vieren successen en helpen elkaar waar nodig. Je komt terecht in het team van Beheer en Ontwikkeling. Je kunt heel veel leren van jouw collega’s en jouw teamleden staan altijd klaar om jou dingen te leren en je vragen te beantwoorden.

  Ook staat het team open voor jouw suggesties. Heb je een idee hoe het beter kan? Laat je vooral horen! Dus houd jij van hard werken met een gezellige sfeer dan past Nieuwbouw Concepten zeker bij jou!

  Wie zijn wij?

  BAM Wonen richt zich op renovatie, nieuwbouw, complexe binnenstedelijke hoogbouw en eigen ontwikkeling. Je wordt onderdeel van BAM Wonen Nieuwbouw Concepten.

  Wij bieden kwalitatief hoogstaande conceptwoningen aan voor alle doelgroepen, waaronder starters, gezinnen, doorstromers en senioren.

  Ons uitgangspunt is een referentiewoning die we effecient (volgens gestandaardiseerde lean-principes) realiseren, samen met co-workers.

  Met conceptueel bouwen maken we snel en efficient bouw- en ontwikkelingsproces mogelijk, binnen 90 dagen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier