Engineer Energie Installaties
Brunel
Netherlands
2 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Functieomschrijving Als Engineer Energie Installaties werk jij binnen een grote internationale, technische onderneming, mee aan het aan het realiseren van uitdagende besturings- en automatiseringsprojecten in de infratechniek.

Jij speelt een belangrijke rol in het bouwen aan de infrastructuur in Nederland en jouw inbreng is voor ons van groot belang bij het succes van onze projecten.

Als Engineer heb je 3 directe collega’s en daarnaast heb je veelvuldig contact met het projectteam (variërend 5 30 collega’s), je collega’s (afdeling 90+) en de klant.

Je werkt binnen een dynamische afdeling waar afwisselend gewerkt wordt aan het realiseren van technisch hoogwaardige en betrouwbare oplossingen voor onze klanten en innovatieve ontwikkelingen waarin we inspelen op de laatste ontwikkelingen en trends in de internationale Mobiliteits Markt.

De projecten waar jij mee te maken krijgt, zijn groot, complex en afwisselend. Denk bijvoorbeeld aan projecten zoals de Renovatie Stuwensemble Nederrijn & Lek en diverse tunnelprojecten zoals de renovatie van de Koningstunnel in Den Haag of de spoortunnel in Delft.

In het projectteam ben jij verantwoordelijk voor het gehele ontwerp van de energie installatie, waarbij jij de kar trekt en bepaalt wat er nodig is om het geheel te realiseren.

Vanaf het begin ben jij bij het project betrokken; van het ontwerp tot en met de oplevering van de energie installaties.

Je brengt het allemaal in kaart met jouw technisch inzicht en inschattingsvermogen. Dit doe je niet alleen, maar samen met je collega’s.

Je functioneert als een helikopter’ om de structuur te bewaken, maar beschikt ook zelf over kennis en ervaring om indien nodig collega’s aan te sturen of bij te springen.

Vereisten Je bent een professional die de kwaliteit van de technische oplossing bewaakt en ervoor zorgt dat je op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen en technieken, zodat je de klanten altijd kan voorzien van de best mogelijke oplossingen.

Je bent een overtuigende gesprekspartner voor alle (in- en externe) stakeholders en je benadert complexe vraagstukken als een uitdaging en stopt pas de oplossing is gevonden.

Je wil het beste uit jezelf én uit onze techniek halen. Je hebt een hbo-opleiding afgerond (op het gebied van Energietechniek, Elektrotechniek of vergelijkbaar) Je hebt relevante werkervaring in een engineersomgeving Je hebt ervaring met het ontwerpen en berekenen van energie installaties Je hebt ervaring met EPLAN engineeringsoftware Je bent daadkrachtig, proactief, oplossingsgericht en een goede teamspeler Je hebt goede communicatieve eigenschappen, in zowel het Nederlands als het Engels Arbeidsvoorwaarden Onze opdrachtgever staat voor kwaliteit en dat zie je in je werkomgeving en (internationale) relaties terug.

De verwachtingen zijn hoog, maar daar staat wat tegenover : vrijheid en flexibiliteit om je werk in te richten zoals dat bij jou als persoon past.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier