Medewerker mestvergister
Abiant
Beilen, NL
3 dagen geleden

Over de functie

Beschik jij over technisch inzicht en werk jij graag op een boerenerf? Ben je daarnaast technisch onderlegd? Lees dan snel deze vacature want wij zijn op zoek naar een medewerker mestvergister in de omgeving van Beilen.

In jouw werk als medewerker mestvergister zorg jij ervoor dat de toevoer van mest en mais blijft doorstromen. Naast het dagelijks beheer van de installatie moet er ook onderhoud gepleegd worden aan de installatie.

Denk hierbij aan het plegen van onderhoud aan de gasmotor of revisie van pompen. Je vervult een unieke functie en denkt hierbij ook nog eens aan het milieu.

Een mestvergister is een gasdichte, geïsoleerde silo, waarin het biogas uit de biomassa wordt gewonnen. Mest is verreweg de bekendste stof die wordt vergist tot energie.

Meestal wordt dunne mest afkomstig van varkens en / of runderen gebruikt. Omdat mest gemakkelijk vergist wordt het vaak gecombineerd met andere organische reststromen.

Functie-eisen

 • je hebt technische kennis
 • je kunt zelfstandig werken
 • je bent flexibel ingesteld
 • je hebt ervaring in de agrarische sector
 • je bent fulltime beschikbaar
 • Over het bedrijf

  De opdrachtgever waar je voor komt te werken is gespecialiseerd is in het verwerken van organisch afval. Ze hebben vier vestigingen in de provincie Drenthe, Groningen en Overijssel.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier