Basiskok
Luba
Katwijk, NL
10 uur geleden
source : Joof.nl

Over de functie Je dag begint met het aantrekkenvan je kokskleding om vervolgens je collega's te ondersteunentijdens de voorbereidingen van de keukenactiviteiten voor die dag.

Het wassen en snijden van groenten, het portioneren van vis envlees en daarnaast het netjes houden van de keuken. Je helpt meebij het bereiden van gerechten en zorgt ervoor dat de borden netjesopgemaakt naar de gasten kunnen.

Daarbij controleer je de voorraaden bestellingen en denk je mee over menusuggesties. Je maakt deeluit van een gezellige sfeer in de keuken.

Je toekomstige werkgeveris een (eet)café in Katwijk waar jong en oud samenkomt voor eenborrel, lunch of diner. Functie eisen Wat is voor ons belangrijk : Relevante opleiding Ervaring is prettig maar niet noodzakelijk Jebent beschikbaar voor 32 tot 38 uur (in overleg) van maandag totzondag, hierin zijn avonden en / of weekend geen probleemStressbestendig, je weet van aanpakken en je kan nauwkeurig werkenMeewerken aan een gezellige sfeer in de keuken Wat wij biedenMogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen Goed salaris, vanaf22 jaar tussen de € 9,69 en € 10,00 bruto per uur Gezelligewerkomgeving en leuke collega's Hoe je solliciteert Snel.

Al binneneen paar minuten is het eenvoudige sollicitatieformulier ingevulden ontvang je een (automatische) ontvangstbevestiging.

Zo weet jezeker dat je sollicitatie aan ons is verstuurd. Binnen 1 werkdagkrijg je een reactie van de intercedent bij jou in debuurt.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier