Werkvoorbereider Civiele Betonbouw
bouwhuysch
Rotterdam, NL
4 dagen geleden

Als werkvoorbereider civiele projecten in de betonbouw ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden, bewaken en bijsturen van civiele projecten.

Jij rolt de werkmethode uit tijdens tender- en realisatiefase, waarmee je een veilige en succesvolle uitvoering waarborgt.

Jij staat garant voor de veiligste en meest efficiënte werkmethodieken gedurende het gehele traject. Daarnaast lever je technische specificaties aan de uitvoering, onderaannemers en leveranciers.

Je hebt een coördinerende rol in het ontwerpproces, en je stelt planningen, inkoopspecificaties, termijnstaten, werkplannen en keuringsplannen op.

In overleg met het projectmanagement bepaal je de inzet van onder meer de personeelscapaciteit, materieel en materiaal. Jij inventariseert project-specifieke risico’s en ten behoeve van de kostenbewaking houd je nauwkeurig de diverse materiaalhoeveelheden bij.

Jouw skills

 • HTS Civiele Techniek of gelijkwaardig;
 • Je bent accuraat en je kan goed werken onder druk zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen;
 • Communicatief sterk en staat sterk in je schoenen;
 • Je bent technisch gedreven, oog voor kwaliteit ;
 • Resultaatgericht, pragmatisch en analytisch.
 • De omgeving waar jij je stempel gaat drukken

  Onze opdrachtgever neemt als specialist voor complexe internationale infrastructurele projecten een toppositie in. Ze treden op als aannemer van omvangrijke en complexe projecten of als partner in Design & Construct opdrachten.

  Als partner van de klant realiseren zij complexe infrastructurele werken binnen de keten van ontwerp, projectmanagement en uitvoering.

  Ze streven ernaar totaaloplossingen zo duurzaam mogelijk te ontwerpen, realiseren en te beheren. De cultuur van de organisatie kenmerkt zich door samenwerken, ondernemerschap en lef.

  Niet voor niets is er bijna geen verloop onder de medewerkers binnen dit bedrijf. bouwhuysch is gevraagd de civiele techniek vacatures te vervullen om de gezonde groei te realiseren.

  Benefits - Werkvoorbereider Civiele Betonbouw

  Natuurlijk zouden we je kunnen vertellen dat reiskostenvergoeding en een Leaseauto mogelijk zijn. Dat zouden we kunnen doen.

  Maar is dat niet vanzelfsprekend? Wat we pas echt belangrijk vinden is de focus op je ontwikkeling als Werkvoorbereider Civiele Betonbouw.

  We helpen jou je loopbaan uit te rollen met de zekerheid van één vast contract , maar de vrijheid om bij alle mooiste projecten en opdrachtgevers in Nederland te werken.

  Mis je bepaalde skills of wil je je juist verder ontwikkelen? Geen probleem. Wij investeren in persoonlijke groei en bieden daarbij verschillende opleidingsmogelijkheden in zowel soft skills als technische kennis.

  En dat allemaal natuurlijk met een leuke club ingenieurs om je heen en een lekkere borrel op zijn tijd. Oja, en een bovengemiddeld salaris .

  Maar zoals we al zeiden : dat is voor ons meer dan logisch.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier