Exploitatiespecialist DBMS
Belastingdienst
Apeldoorn, NL
10 dagen geleden

Functie-eisen

 • Je hebt een hbo-diploma in een relevante ICT-richting of je beschikt over hbo-werk- en denkniveau.
 • Je hebt goede kennis van en ervaring met Unix / AIX / Linux.
 • Je hebt goede kennis van DB2 LUW.
 • Je bent bekend met Agile, Scrum en werken in een DevOps omgeving
 • analyseren
 • klantgerichtheid
 • samenwerken
 • zelfontwikkeling
 • initiatief
 • Herken jij je jezelf hierin ook?

  Je bent nauwkeurig en creatief, ook in de uitvoering van jouw technische oplossingen. Je ziet het belang en de waarde in van data en klantgegevens waarover de Belastingdienst en je wil bijdragen aan de zo efficiënt mogelijke toepassing daarvan.

  Salarisniveau schaal 11

  Maandsalaris Min €3130 - €4809 (bruto)

  Contractduur -

  Minimum aantal uren per week 32

  Maximum aantal uren per week 36

  Overige arbeidsvoorwaarden

  Wij verwachten van onze werknemers dat ze integer zijn. We werken met wederzijds vertrouwen in een professionele organisatie.

  Onze basis wordt gevormd door oprechte betrokkenheid van en naar ons personeel.

  De Belastingdienst streeft naar een evenwichtig samengesteld personeelsbestand, dat een afspiegeling is van de samenleving.

  Bij gelijke geschiktheid van kandidaten bepaalt dat streven de selectie van de kandidaat.

  Naast salaris en vakantiegeld kun je rekenen op een eindejaarsuitkering. De Rijksoverheid hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden.

  Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer ouderschapsverlof, studiefaciliteiten en een vergoeding woon-werkverkeer (o.

  a. jaarkaart openbaar vervoer tweede klas). Bij de Rijksoverheid heb je een aantal individuele keuzemogelijkheden bij het samenstellen van je arbeidsvoorwaardenpakket.

  De werkzaamheden in deze functie zijn ingedeeld in schaal 11 van het BBRA '84. Het bijbehorende salaris bedraagt maximaal € 4905,00 bruto per maand bij een fulltime dienstverband, exclusief vakantie- en eindejaartoeslag.

  Het kan voorkomen dat je buiten je reguliere werktijden gevraagd wordt om stand-by te staan om verstoringen in het productieproces op te lossen.

  Hiervoor krijg je een vergoeding

  De organisatie - Belastingdienst

  Bij de Belastingdienst werken 28.000 mensen verspreid over het hele land. We zijn verantwoordelijk voor heffing, inning en controle van belastingen en premies volksverzekeringen.

  Daarnaast sporen we fraude op, verrichten we douanetaken en zorgen we voor de uitbetaling van voorlopige teruggaven en huur-

  zorg- en kinderopvangtoeslag. In teams werken medewerkers met uiteenlopende achtergronden en opleidingsniveaus aan de dienstverlening voor miljoenen burgers en bedrijven.

  Maar in welk team of vakgebied je ook werkzaam bent : bij de Belastingdienst heb je direct een verantwoordelijke functie, van waaruit je je in verschillende richtingen verder kunt ontwikkelen.

  De afdeling - Directie Informatievoorziening / DCS

  De Directie Informatievoorziening (IV) heeft een integraal jaarplan. De organisatie werkt voor de gehele Belastingdienst en heeft als doel de Belastingdienst optimaal te ondersteunen.

  Daartoe werkt IV met de business samen op basis van functionele gelijkwaardigheid. In onderling overleg wordt de prioriteitstelling vastgesteld, waarbij de eindverantwoordelijkheid steeds meer schuift richting de business.

  Onderdeel Data Center Services (DCS) verzorgt de

  voortbrenging en exploitatie van de generieke delen van de infrastructuur voor de Belastingdienst en mogelijk andere onderdelen van de Nederlandse overheid.

  Bijzonderheden

  We ontvangen je brief en cv graag in een Word- of PDF-bestand. Als je een beroep doet op een voorrangspositie, stuur dan ook een kopie van die beschikking mee.

  De voorkeur gaat uit naar kandidaten die het meest aansluiten bij het opgestelde profiel. Dit heeft betrekking op zowel de genoemde opleiding(en) als werkervaringseisen.

  Vermeld deze daarom duidelijk in je cv.

  Een (online) voorselectietest of een assessment kan deel uitmaken van het sollicitatieproces (uitgezonderd interne horizontale kandidaten).

  Het maken van een casus, het opvragen van referenties en (online) screening, bijvoorbeeld via databanken, (zoekmachines) en sociale netwerken, kan deel uitmaken van het sollicitatieproces.

  Jouw sollicitatie wordt alleen in behandeling genomen als je met de sollicitatie-button reageert en je cv en motivatiebrief zijn bijgesloten.

  Na sluitingsdatum is het niet meer mogelijk om je sollicitatie in behandeling te nemen. Houd er rekening mee dat het solliciteren technische problemen met zich mee kan brengen.

  Wacht hiermee dus niet tot het laatste moment.

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier