Orderpicker
Pro Industry
Bergen op Zoom, NL
4 dagen geleden
source : Uitzendbureau.nl

Jij krijgt hier als orderpicker de verantwoordelijkheid over de orders die de deur uitgaan. Je komt te werken in een familiebedrijf waar gezelligheid de boventoon voert.

De opdrachtgever heeft altijd de intentie om jou over te nemen met een vaste aanstelling. Benieuwd naar de werkzaamheden? Lees dan snel verder.

Als orderpicker ga jij de verpakte producten sorteren zodat deze naar de juiste klant gaan. De automatische sorteermachine sorteert de producten op regio en jij gaat de producten netjes op klantniveau ordenen.

Je kijkt goed naar de labels zodat alle producten die naar dezelfde klant moeten, ook daadwerkelijk op het juiste transport komen.

Het werk is niet zwaar alleen je moet wel goed het overzicht kunnen houden.

Arbeidsvoorwaarden

De volgende arbeidsvoorwaarden kan jij terugverwachten voor deze functie :

 • een brutomaandsalaris tussen de € 1900,- en € 2100,-;
 • reiskosten worden vergoed;
 • je komt te werken in een gezellig familiebedrijf;
 • bij goed functioneren maak je kans op een vaste aanstelling.
 • Vaardigheden

  Je hebt al enige ervaring als orderpicker en je kan het overzicht goed bewaren. Je bent stressbesteding omdat er het af en toe drukker is dan gebruikelijk.

  Je werkt daarnaast graag in een dagdienstfunctie en je bent op korte termijn beschikbaar.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier