Senior .NET Developer
Searchsoftware
Amsterdam, The Netherlands
5 dagen geleden

Het is de 21e eeuw en de digitale transformatie is in volle gang. Helaas blijven sommige industrieën achter, met name de hospitality sector.

Gelukkig is er een bedrijf dat daar verandering in wil brengen. En zij hebben jouw hulp nodig om dit te doen.

Klinkt gaaf, vertel mij meer

Als er één branche is die rijp is voor verandering, dan is het wel de hospitality. Terwijl bijna elke sector drastisch is veranderd door de snelle technologische vooruitgang, zijn de meeste hotels hetzelfde gebleven.

Ik kan je zeggen dat ook dat op het punt van veranderen staat. Onze klant heeft een uniek platform ontwikkeld om niet alleen veel van de processen in hotels te automatiseren, maar ook de gastervaring aanzienlijk te verbeteren.

Van inchecken tot uitchecken, niets blijft hetzelfde. Wat hebben ze gebruikt om hun platform te bouwen? De Microsoft-stack.

Alles is ontwikkeld in C #, .NET (Core) en het draait allemaal op Azure. Zelfs de on-premise setups, draaien op een of andere vorm van Windows Server.

Logisch, wanneer je je realiseert dat ze een Microsoft-partner zijn en toegang hebben tot de nieuwste tools en technologieën.

Telkens wanneer Microsoft een nieuw hulpmiddel of speelgoed introduceert, zijn zij de eersten die ermee spelen. Dit kunnen ook jouw speeltjes worden!

Wat wordt mijn rol dan?

Als Senior .NET Developer werk je aan de ontwikkeling van de core producten van onze klant, maar je hebt ook de mogelijkheid samen met het team na te denken over hoe je bestaande producten en oplossingen kunt verbeteren.

Innovatie telt! Omdat het product voor iedere klant op maat wordt gemaakt zul je niet alleen nauw samenwerken met de Architect en Tech Lead, maar ook regelmatig sparren met jouw collega’s van Sales en de Project Managers.

Je ondersteunt niet alleen de rest van het development team, maar ook de klant. Je ontwikkelt nieuwe modules voor bestaande platformen en definieert sprints samen met de klant.

Je werkt voortdurend aan de verdere ontwikkeling en verbetering van de producten en implementeert A / B testen voor het schrijven van high-performance, herbruikbare code.

Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden om jouw kennis en ervaring over te brengen op de junioren op de werkvloer.

Kort samen gevat; je gaat naar bed met C#, je start je ontbijt met .NET Core en dit sla je geen dag over (naja zo af en toe dan).

Vet, maar beschik ik over de juiste vaardigheden?

Heb jij een Bachelor of Master in Computer Science of een vergelijkbare opleiding met ruim vijf jaar aan ervaring als Software Engineer met .

NET core of .NET Framework, dan ben je al halverwege. Als je dan ook nog eens de SOLID principles binnenstebuiten kent, dan ben jij uitermate geschikt voor deze rol en kom ik liefst vandaag nog met je in contact.

Betaald het een beetje?

Dat hangt vanzelfsprekend af van wat je aan tafel brengt, maar het salaris ligt tussen de €65.000 and €85.000 bruto op jaarbasis.

Heerlijke secundaire voorwaarden - je kent het wel : Flexibele werktijden, een uitgebreide dagelijkse verse en gezonde familie lunch, kleed je zoals je je voelt, persoonlijke ontwikkeling en al dat andere goede spul.

Ik vergeet bijna de heerlijke massage op kantoor te benoemen.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier