Verkoopmedewerker Amersfoort (m/v)
WASCO
Utrecht
6 dagen geleden

Wat ga je doen :

Doel van deze functie is het optimaliseren van de vestiging, door middel van het realiseren van het gebudgetteerde rendement van de vestiging en door het binden van nieuwe klanten.

Dit doe je middels de directe verkoop via de balie en het zo effectief mogelijk laten verlopen van het gehele balieverkoopproces.

Daarnaast bied je ook telefonisch verkoopadvies aan de klant. De echte verkoper heeft oog voor bestaande en potentiële klanten en weet hiermee te bouwen aan een goede zakelijke relatie.

Jouw kennis van onze producten op gebied van verwarming, onderdelen, sanitair en ventilatie is van groot belang bij het goed kunnen aansluiten bij onze klant.

Jij vormt het eerste contact met klanten die de vestiging bezoeken. Er wordt gezamenlijk zorg gedragen voor het beheer van het vestigingsmagazijn volgens de vastgestelde procedures.

Van de verkoopmedewerker wordt hier wel een proactieve rol in verwacht. De ideale kandidaat voor deze functie wil zich bij ons verder ontwikkelen op zowel commercieel als op productkennisgebied.

Wij vragen :

 • VMBO+ / MBO-niveau of door werkervaring verkregen;
 • Goede communicatieve vaardigheden;
 • Commerciële en proactieve persoonlijkheid;
 • Kennis van onze producten is een vereiste;
 • Hands-on mentaliteit;
 • Zelfstandig en initiatiefrijk.
 • Wij bieden :

  Een afwisselende fulltime baan (40 uur) met veel vrijheid en zelfstandigheid in een prettige werkomgeving met voldoende ontwikkelmogelijkheden.

  Wasco heeft een informele bedrijfscultuur en betrokken collega’s. Wij bieden een concurrerend salaris en een riante verlofregeling.

  Standplaats voor deze functie is Amersfoort.

  Enthousiast?

  Vul jouw gegevens in op het invulformulier via onderstaande sollicitatiebutton en stuur je curriculum vitae en je motivatie als bijlage mee.

  Jouw sollicitatie wordt dan direct gekoppeld aan deze vacature. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met : Martine Schulte, Recruiter Wasco, op nummer 06-21453041.

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature? Doe vooral geen moeite, wij vervullen deze vacature graag zelf.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier