Netwerkbeheerder
Independent Recruiters
Den Haag, NL_South_Holland, Nederland
5 dagen geleden

Natuurlijk kun jij met jouw uitgebreide kennis en ervaring op netwerkgebied ervoor zorgen dat alles up and running blijft.

Maar als het gaat om dedicated netwerken, waarbij elke change grote impact kan hebben op (core) networks en diensten voor aansprekende klanten, blijf je dan ook nog te allen tijde rustig en in control?

Dan ben ik op zoek naar jou voor deze mooie rol bij een van de grootste telecombedrijven in de buurt van Den Haag.

Als Netwerkbeheerder ben je onderdeel van het Transportteam : beheren van netwerk tussen de 4 main locaties van deze dienstverlener en een aantal dedicated netwerken.

Voorzichtigheid is geboden want impact is groot op deze netwerken! Je komt te werken in het Fixed Core’ team samen met ongeveer 75 andere collega’s en maakt samen met 4 andere collega’s deel uit van het team Transport’.

Dit team is verantwoordelijk voor de operatie en innovatie van een aantal essentiële core netwerken.

De werkzaamheden bestaan voor het grootste deel uit incident management en change management om de netwerken operationeel te houden.

Voor deze netwerk beheer werkzaamheden wordt meer en meer gebruik gemaakt van geautomatiseerde processen. Kennis en ervaring met netwerk automatiseringen is daarom een pré.

 • De Netwerkbeheerder die we zoeken herkent zich in onderstaand profiel;
 • 5 - 10 jaar werkervaring in soortgelijke rol;
 • Relevante certificeringen (zoals CCNP);
 • Ervaring met Service Provider netwerktechnologieën (MPLS, IPVPN en Optical Transport) is een must;
 • Sterke affiniteit (of ervaring) met programmeren en automatiseren (Python, Robot Framework) bij voorkeur in een netwerkomgeving (Cisco Devnet certificering is een pré);
 • Een pro-actieve, outgoing, leergierige instelling;
 • Engels en Nederlands uitstekend in woord en geschrift;
 • Bereid tot het draaien van waakdiensten (plm 1 keer per 5 weken) en het uitvoeren van changes tijdens service windows (buiten werktijden, vaak ’s nachts)
 • Deze fulltime positie in Den Haag zal in eerste instantie voor 12 maanden zijn, met grote kans op verlenging of overname.

  Er zal sprake zijn van een flexcontract via Independent Recruiters, waarbij een salaris van tussen 4500 - 5500 bruto per maand zal horen.

  Hoe nu verder? Binnen vier werkdagen laten wij je weten of je in aanmerking komt voor de positie. We plannen een kennismakingsgesprek in, digitaal of live.

  In dit gesprek informeren we jou zo volledig mogelijk over de vacature, het bedrijf en het vervolg van de procedure. In overleg met jou introduceren we je bij onze opdrachtgever om je vervolgens te blijven begeleiden in het sollicitatieproces.

  De Independent Recruiters Groep beschikt over een groot team met gespecialiseerde recruiters. Iedere recruiter heeft een zeer sterke focus op zijn eigen vakgebied.

  Hierdoor zijn zij de ideale sparringpartner voor zowel de kandidaat als de opdrachtgever.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier