Project Engineer
Skillzer
Amsterdam, Noord Holland, NL
5 dagen geleden
source : Monsterboard

Project Engineer Onze opdrachtgever heeft voor uitbreiding van haar team een positie voor een ervaren Project ;Het betreft hier een kleine en prettige organisatie gericht op de markt van de stoomkoelers.

De lijnen binnen deze organisatie zijn kort en het team is betrokken. Intern beschikken de collega's over veel kennis op het gebied van de proces en de stoomkoelers, de zogenoemde desuperheaters.

De klanten van onze opdrachtgever bevinden zich met name in de oil en gas en de power industrie. Het is voor deze Project Engineering rol belangrijk dat jij al enige ervaring hebt in deze branche.

Onderstaand vind je uitgebreid inhoudelijk de gevraagde kennis en ervaring om succesvol te kunnen zijn in deze functie : Functie omschrijving : De Project Engineer ontvangt het project met project specificaties via de Project Manager en zet deze informatie om in project- en engineering documenten.

De Project Engineer maakt QITP, klanttekening en stuklijst, alsmede opstellen van procedures volgens klantspecificatie ter goedkeur aan de klant.

Deze documenten worden via de Document Controller aan klant verstuurd. Bij opmerkingen van de klant beoordeelt de Project Engineer, eventueel in overleg met Project Manager, de commentaren die door klant zijn gegeven en past deze aan waar mogelijk.

Na goedkeur van de klant worden de fabricage tekeningen gemaakt en het materiaal ingekocht. Daarnaast zorgt de Project Engineer voor opvolging van levering en organiseren van inspectie(s) met derde partijen en of de (eind)klant.

De Project Engineer werkt nauw samen met de Project Manager en Document Controller. Continu verbeteren is onderdeel van het werk, als ook een continue focus op verkorting van de doorlooptijd van het project en het reduceren van het aantal project uren.

 • Taak en verantwoordelijkheden : Bestuderen specificaties klant; Opstellen en aanpassen van project documenten; Maken van fabricage tekeningen;
 • Inkoop van materiaal en controle; Voortgang bewaking van het project; Organiseren en uitvoeren van inspecties; Input leveren aan Document Controller voortgang project.

 • Functie eisen : Afgeronde opleiding op HBO niveau; Ervaring met tekenprogramma Autocad; Ervaring met Microsoft Office software;
 • Goed in staat om samen te werken met (in)directe collega’s; Goede kennis van de Engelse taal in woord en schrift; Stress bestendig en team player.

  Ben je enthousiast voor deze functie bij deze prettige organisatie, stuur ons dan snel je CV en we nemen meteen contact met je op.

  Mochten er verder vragen zijn naar aanleiding van de functieomschrijving laat het ons dan weten. Lambèrt Dörr Managing Consultant Skillzer Engelenburg 144 2036 RV Haarlem mob 0616003211

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier