Verpleegkundige
Maandag
Utrecht, Netherlands
16 uur geleden

Over de functie

Een veelvoorkomende vraag in een sollicitatiegesprek is : Waarom ben je dit werk gaan doen? . Als Recruiter in de Zorg krijg ik vaak van een Verpleegkundige het volgende antwoord : Ik ben geïnteresseerd in mensen.

Ieder mens is anders en ik wil graag met verschillende type mensen werken en voor ze zorgen.

Natuurlijk is het stukje zorgen’ in iedere werksituatie anders voor een Verpleegkundige. Je kunt mensen begeleiden die zich heel bewust zijn van alles en misschien daarom wel weerstand bieden, je kunt mensen helpen die erg blij zijn met de zorg en dankbaarheid uiten, maar je kunt ook voor mensen zorgen met verschillende gedragskenmerken (wat betekent dat je niet precies weet hoe men reageert).

Vind jij het interessant om te werken met mensen die verschillende gedragskenmerken vertonen? Ik ben op zoek naar een Verpleegkundige voor een expertisecentrum in Amersfoort (doelgroep : Autisme).

Wat ga je als Verpleegkundige precies doen?

 • Je vertaalt behandelplannen naar concrete plannen op de afdeling;
 • Je bent verantwoordelijk voor meerdere bewoners en biedt begeleiding;
 • Je denkt mee over aanpassingen betreft behandelingen.
 • Functie eisen

 • Afgeronde opleiding mbo 4 of hbo-v;
 • BIG-gecertificeerd;
 • Ervaring met de doelgroep : Autisme.
 • Over het bedrijf

  Waar kom je nu precies te werken? Allereerst een multidisciplinair team. Je zult namelijk samenwerken met verpleegkundig specialisten, psychiaters en GZ-

  psychologen. Genoeg mogelijkheden om te sparren dus over werksituaties. Verder is het een warme omgeving, waar een enthousiast team opereert.

  Iedereen is betrokken en deelt graag zijn / haar expertise.

  Solliciteren

  Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier