Open Sollicitatie Stages MBO
Hollander Techniek
Almelo, NL
1 dag geleden

Als stagiair ga je graag elke uitdaging aan. Je wilt je opgedane kennis toepassen in de praktijk en verbreden. Je wilt een topprestatie leveren en je kunt het beste succes boeken door te functioneren in een sterk team die jou als geen ander begrijpt.

Ben je goed gemotiveerd en durf je je ideeën met anderen te delen, dan is deze stage bij Hollander Techniek de geschikte plek voor jou.

We zijn een (h)echt familiebedrijf, join the family!

Werken bij Hollander Techniek voelt als thuiskomen bij familie. Aandacht voor onze medewerkers staat bij ons hoog op de agenda.

 • Jezelf ontwikkelen vanuit eigen kennis en kracht binnen een warme werkomgeving waar respect en waardering centraal staan;
 • dat is waar we voor staan. Plezier in het werk en een goede balans tussen werk en privé; dat is ons doel. Door ondernemerschap benutten wij de talenten van onze medewerkers nóg beter.

  Dat is niet alleen goed voor de organisatie, maar vooral ook voor de persoonlijke en professionele ontwikkeling van iedere medewerker van Hollander Techniek.

  Bovendien kunnen we op deze manier de focus op de klant houden en optimaal inspelen op zijn behoefte.

  Met bevlogenheid, die gekenmerkt wordt door een gezonde eigenwijsheid, creëren wij oplossingen voor onze opdrachtgevers in de retail-, industrie- en utiliteitsmarkt op de kerngebieden, elektrotechniek, werktuigbouw, beveiliging, IT, zwembadtechniek, industriële automatisering, robotisering en retailtechniek.

  We zijn trots op het feit dat we al ruim 40 jaar innovatieve en duurzame oplossingen combineren met een uitstekende dienstverlening naar onze klanten.

  Jouw uitdaging als Stagiair

  Werken bij Hollander Techniek voelt als thuiskomen bij familie die je tot voor kort niet kende. Voor onze bijna 400 collega’s, actief in o.

  a. IT, elektrotechniek, industriële automatisering, werktuigbouw, beveiligingstechniek en retailtechniek, staat plezier in werk absoluut bovenaan.

  Je werkt met betrokken collega’s in een open en informele sfeer aan kwaliteitsgerichte oplossingen. Hollander Techniek investeert volop in jouw persoonlijke ontwikkeling om als organisatie onze gedegen en innovatieve reputatie te kunnen blijven waarmaken.

  Wij zijn gevestigd in Apeldoorn, Almelo, Almere en Amersfoort.

  We gaan altijd voor de beste oplossing, wat zijn jouw kwaliteiten?

  Teamwork! Dat woord staat centraal binnen onze organisatie. Je bent een meedenker en hebt er geen moeite mee om je mening en ideeën met ons team te delen.

  Natuurlijk ben jij een enthousiaste stagiair(e) die plezier heeft in leren en zichzelf ontwikkelen. Ook ben je sociaal, werk je secuur en stel je op tijd je vragen.

  Verder vragen we :

 • MBO 3-4 niveau
 • Hoewel begeleiding natuurlijk aanwezig is, is zelfstandig werken en zelfredzaamheid een absolute must.
 • Wat bieden we je als Stagiair

  Allereerst een leuke en leerzame stageplek binnen onze organisatie waar jij je kunt ontwikkelen binnen jouw vakgebied. Verder bieden wij je een stagevergoeding van € 505,00 bruto per maand.

  Uiteraard kom je terecht in een enthousiaste werkomgeving met een zeer gemotiveerd team die bereid is jou te ondersteunen in je ontwikkeling tijdens je stageperiode.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier