Elektricien - Bergen op Zoom
Aditech
Bergen op Zoom, NL
4 dagen geleden
source : Werkzoeken.nl

Wat jij graag doet, met een goed salaris en toekomstperspectief. Dat hebben we voor je in regio Bergen op Zoom!

Ben jij vakman of vakvrouw in de techniek en krijg je energie van elektrotechniek en het werken met sterkstroom of krachtstroom installaties?

Dan is deze vacature van elektricien wat voor jou.

Je werkt graag als elektricien of elektromonteur. Door je kennis ben je breed inzetbaar in bijvoorbeeld het installeren, repareren en onderhouden van elektrotechnische installaties, bekabeling, schakelkasten, verdeelinrichting, meterkasten en lichtinstallaties in utiliteit, industrie en of woningbouw.

Afwisselend werk en verantwoordelijkheid vind je prettig. En natuurlijk is veilig werken en kwaliteit leveren jouw ding.

Wij zijn Aditech. Al 25 jaar lang zijn wij bezig om technische vakmensen, zoals elektriciens, bij mooie installatiebedrijven of op technische banen te plaatsen.

Werk in vast dienstverband in het Aditech team of kies voor flexibele opdrachten. Het kan allebei.

Functie-eisen :

 • Ervaring als elektricien
 • Kennis van sterkstroom en of krachtstroom installaties
 • Opleiding MBO 3 / 4 elektrotechniek of vergelijkbaar (bv MTS-E, MSI, EMSI)
 • VCA-certificaat of behalen via Aditech
 • Bekend NEN 1010 of 3140
 • Rijbewijs B(E) is handig
 • Bedrijfsomschrijving :

  De beste werkplek voor goede vakmensen binnen de techniek regelen, dat is wat we bij Aditech al 25 jaar doen. Mouwen opstropen en plezier maken.

  Niet voor niets werken honderden monteurs en installateurs bij ons in vaste dienst en werken we met veel zelfstandigen samen aan opdrachten en projecten.

  Goed geplaatst. Dat zeggen we bij Aditech. En daar regelen we alles voor. Van top gereedschap en werkkleding tot vervoer en opleiding.

  Met 11 vestigingen door het hele land zitten de Aditech collega’s altijd in de buurt.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier