Parttime postbezorger in amerongen (3958 vx)
PostNL
amerongen, Gennep, Nederland
5 dagen geleden
source : Joblift

Werkdagen : dinsdag, donderdag, zaterdag. Wil je bijverdienen en ben je graag actief bezig? Bij PostNL kun je direct aan de slag als parttime postbezorger.

Het is een zelfstandige en verantwoordelijke baan met veel vrijheid. Je werkt een paar uur per dag in je eigen omgeving, en houdt dus genoeg tijd over voor je andere activiteiten.

Je werkt 2-4 uur per dag in je eigen buurt. Tussen 11 : 00 en 13 : 00 uur haal je de post op bij een adres in de wijk waar je gaat bezorgen.

Daarna bezorg je de post voor 17 : 00 uur. Het is belangrijk dat iedereen op tijd en op het juiste adres de post ontvangt, ook als het slecht weer is of als er een keertje extra post is.

Ben jij iemand die nauwkeurig en zelfstandig werkt? Dan zijn we op zoek naar jou!Wat bieden wij je : Je start met een contract voor 7 maanden, met mogelijkheid tot verlenging.

Een mooie PostNL-outfit en -fietstassen. Je krijgt 4 weken vakantie per jaar. Wij betalen je salaris door bij ziekte en vakantie.

In mei krijg je vakantiegeld (8% van je brutoloon). We betalen mee aan je pensioen (vanaf 21 jaar). Een vergoeding van EUR 18,75 tot EUR 31,26 per kwartaal voor bijvoorbeeld onderhoud van je fiets.

Een vaste vergoeding voor het gebruik van je smartphone, Extra gewerkte uren krijg je uitbetaald. Je mag ze ook opsparen en later opnemen als vrije dagen.

Als je bij PostNL werkt, krijg je korting op je premie bij verschillende verzekeringen. Je kunt lid worden van de personeelsvereniging van PostNL.

Je krijgt dan hoge kortingen op verzekeringen, evenementen, vakanties en diverse producten. Geen vereisten

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier