Schilder
Talen Vastgoedonderhoud
Apeldoorn, Gelderland
2 dagen geleden

Pak jij de Talenblauwe kwast?

Als ervaren schilder herken je goed vakmanschap wanneer je het ziet. Bij Talen Vastgoedonderhoud hechten we daar veel waarde aan.

Al meer dan 90 jaar voeren wij bij de mensen thuis totaalonderhoud uit, waaronder schilderwerk. Dat is meer dan alleen vakwerk.

Dat vraagt ook om geduld en vriendelijkheid. Na jouw komst zijn de bewoners blij verrast met het resultaat.

Voor onze vestiging Talen Zuid B.V. zoeken we een :

SCHILDER

Vind je het leuk om bewoners blij te maken met strak schilderwerk? Staat kwaliteit bij jou voorop? Bij Talen Vastgoedonderhoud zijn we op zoek naar een vakspecialist zoals jij.

Lees snel verder en solliciteer!

JIJ...

 • Bent een echte vakman.
 • Kan goed met mensen omgaan.
 • Bent in het bezit van een VCA-certificaat.
 • Wat bieden wij?

  Talen Vastgoedonderhoud is gespecialiseerd in het totaalonderhoud van woningen en gebouwen. We zijn een familiebedrijf dat al meer dan 90 jaar bestaat en dat merk je! Onze medewerkers vormen de basis voor ons succes.

  Zij staan bij ons op 1. Wij zien wie je bent en wat je in je mars hebt. Je kunt jezelf zijn en wij waarderen je daarom. Talen helpt je om het beste uit jezelf te halen in een prettige werkomgeving met gemotiveerde collega’s.

  In 2021 zijn we uitgeroepen tot de Beste Werkgever in de sector Bouw & Infra. Deze uitkomst is gebaseerd op een medewerkerstevredenheidsonderzoek.

  Onze collega’s hebben Talen Vastgoedonderhoud bekroond met een 8,2. Hierdoor mogen we het label World class Work place’ dragen.

  Een mooi vervolg, want in 2015 / 2016 én in 2017 / 2018 werden we ook al uitgeroepen tot Beste Werkgever.

  Talen Academie

  Talen Vastgoedonderhoud biedt mogelijkheden voor (persoonlijke) ontwikkeling passend bij je functie en ambitie. Vanuit de Talen Academie bieden wij diverse workshops en trainingen aan, zodat je up-to-date blijft over nieuwe technieken en toepassingen.

  Arbeidsvoorwaarden

  Het arbeidsvoorwaardenpakket is vanzelfsprekend goed en afgestemd op het niveau van de functie conform de cao SAG (Schilders-, afwerkings- en glaszetbedrijf).

  Hier vertellen we je in een persoonlijk gesprek graag meer over. Een kleine opsomming van wat je nog in ieder geval van ons kunt verwachten :

 • Goed gereedschap.
 • Bedrijfsfitness.
 • Een fietsplan. Lease een fiets via Talen.
 • Workshops en trainingen vanuit de Talen Academie.
 • Pensioenopbouw.
 • Een personeelsvereniging.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier