Parttime postbezorger plus bij Sandd
Sandd
Den Bosch, NL
5 dagen geleden

Wil je de flexibiliteit van het werk als postbezorger, maar wel met de zekerheid van een vast aantal uur per week? En vind je het leuk om met een bestelbus op pad te gaan?

Dan ben jij onze Postbezorger Plus!

Op dinsdag en vrijdag ga je vanuit de vestiging in DEN BOSCH de post bezorgen in de wijken waar op dat moment geen vaste bezorger voor is.

Dit betekent dat je elke bezorgdag andere wijken kunt krijgen. Lekker afwisselend dus! Je gaat met een bestelbus op pad naar een aantal plekken in die wijk, waar je vervolgens te voet je weg vervolgd om de post te bezorgen.

Je bent beschikbaar op dinsdag en vrijdag van 7 : 30 uur en 17 : 00 uur. Ook ben je in staat om fysiek werk te verrichten.

Verder ben je :

In het bezit van een rijbewijs B

Woonachtig in DEN BOSCH of directe omgeving (straal van 20km)

Nauwkeurig, verantwoordelijk en zelfstandig.

Een parttime baan met vastigheid in de vorm van een bruto uurloon van €9,33 (23 jaar en ouder) en een min-max contract van 35-

70 uur per maand. Je maakt deel uit van een gezellig team waar hard werken en elkaar helpen centraal staat.

Solliciteer dan direct met jouw cv en een korte motivatiebrief. We nemen binnen 7 dagen contact met je op.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier