Legal and Compliance Advisor
Roche
Almere,Netherlands,
5 dagen geleden
 • Job facts
 • Ben je op zoek naar een uitdagende Legal & Compliance functie bij een innovatieve en internationale organisatie? Dan is deze functie een mooie vervolgstap in je carrière!

  Roche Diagnostics Nederland B.V. is op zoek naar een gedreven, zelfstandige en resultaatgerichte collega.

  De functie

  Als Legal & Compliance Advisor adviseer je over diverse juridische en compliance onderwerpen in de meest brede zin, in nauwe samenwerking met de Legal & Compliance Manager en, zo nodig, externe advocaten.

  Belangrijke aandachtsgebieden in de functie zijn healthcare compliance, contractenrecht, mededingingsrecht, privacy en aanbestedingsrecht.

  Als Legal & Compliance Advisor weet je met jouw gedrevenheid, creativiteit en kennis zowel de interne als externe klanten / leveranciers te adviseren.

  Je beschikt over kennis van de lokale en Europese wetgeving en gedragscodes die in de healthcare markt van groot belang zijn.

  Je bent in staat deze intern en extern te onderbouwen, schat risico’s in en bewaakt / rapporteert op de naleving ervan.

  Jouw profiel

  Jij bent iemand die invloed wil hebben op zijn / haar eigen ontwikkeling. Jij bent op zoek naar een bedrijf waar je de gelegenheid krijgt om je ideeën vorm te geven, in verschillende functies en eventueel over de landgrenzen heen.

  Je functieomschrijving definieert niet wie je bent maar is eerder het startpunt van waaruit je jezelf verder ontplooit.

  Voor deze functie zijn wij op zoek naar iemand die stevig in zijn / haar schoenen staat. Iemand die snel en proactief kan schakelen en goed gedijt in een dynamische, internationale omgeving.

  Je bent een professional die zelfstandig werkt en ziet waar zaken moeten worden opgepakt. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, waardoor je een inspirerende en goede adviseur en sparring partner bent op alle niveau’s.

  Daarnaast ben je integer, flexibel en analytisch, stel je prioriteiten, heb je een hands-on’ mentaliteit en ben je in staat om draagvlak te creeeren.

  Ook voldoe je aan de volgende functie vereisten :

 • Afgeronde WO opleiding Rechten
 • Minimaal 4 jaar werkervaring als bedrijfsjurist bij voorkeur in een internationaal opererende organisatie (in een healthcare omgeving is een pré)
 • Aantoonbare kennis en ervaring op het gebied van contracten- en privacyrecht, mededingingsrecht, aanbestedingsrecht
 • Kennis van IVD en Medische hulpmiddelen wetgeving is een pré
 • Kennis en ervaring op het gebied van (healthcare) compliance (GMH, MedTech), waaronder uitrol van compliance programma’s en compliance monitoring
 • Uitstekende communicatieve en schriftelijke vaardigheden (Nederlands en Engels)
 • 32 uur per week beschikbaar
 • Onze organisatie

  Bij Roche zijn 96.000 medewerkers verspreid over 150 landen elke dag actief om de grenzen van de gezondheidszorg te verleggen.

  Door samen te werken zijn wij, wereldwijd, één van de meest toonaangevende bedrijven dat zich richt op onderzoek binnen de gezondheidszorg.

  Ons succes is gebaseerd op innovatie, nieuwsgierigheid en diversiteit; wij zien elkaars verschillen als een voordeel. Wij streven naar een uitstekende service voor onze klanten en vanuit ons kantoor in Almere zetten meer dan 160 gespecialiseerde medewerkers zich hiervoor in.

  Om de gezondheidszorg te innoveren, heeft Roche de ambitie te blijven leren en te blijven groeien.

  Interesse?

  Neem voor meer informatie contact op met Recruitment, afdeling Human Resources (almere.hr roche.com), Roche Diagnostics Nederland B.V. te Almere.

 • Who we are At Roche, 94,000 people across 100 countries are pushing back the frontiers of healthcare. Working together, we’ve become one of the world’s leading research-
 • focused healthcare groups. Our success is built on innovation, curiosity and diversity.

  Roche is an equal opportunity employer.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier