Tekenaar Engineer Werktuigbouwkunde
Kracht Recruitment
Zwolle, NL
4 dagen geleden
source : Bouwvacatures

In deze functie van Engineer Werktuigbouw ben je een zelfstandig opererende projectleider op het gebied van werktuigkundige en elektrotechnische gebouw gebonden installaties.

Je staat onder leiding van een adviseur in woningbouw- en utiliteitsprojecten. Vanuit die rol ontwerp je technische installaties van concept tot uitwerking.

Je taken bestaan uit het samenwerken en aansturen van het ontwerpteam, het schrijven van rapporten, in nauw contact staan met alle ontwerppartners, het maken van offertes, klantcontact op operationeel niveau en het zijn van een sparringspartner voor het gehele ontwerpteam.

Tevens ben je projectleider voor kleine projecten en het proces hiervan.

Functieeisen

Om in aanmerking te komen voor deze vacature voor Engineer Werktuigbouw dien je te beschikken over : een afgeronde opleiding richting Werktuigbouwkunde, hbo werk- en denkniveau, affiniteit met installatietechniek in vastgoed, actuele kennis van tekenprogramma’s, bij voorkeur een aantal jaren werkervaring in woning- en / of utiliteitsbouw en goede beheersing van Nederlands en Engels in woord en geschrift.

Jouw krachten zijn communicatie skills, gedrevenheid, samenwerken en flexibiliteit. Daarnaast ben je commercieel ingesteld, heb je een klantgerichte instelling en heb je de ambitie om jezelf verder te ontwikkelen om in de toekomst zelfstandig (grotere) projecten te gaan leiden.

Opleidingsniveau : HBO

Bedrijfsomschrijving

Voor een opdrachtgever in de regio Zwolle zoeken we een Engineer Werktuigbouwkunde. In deze ambitieuze organisatie werk je aan uitdagende, duurzame en internationale projecten.

Vanuit die ambitie is ook deze vacature ontstaan.

Arbeidsvoorwaarden

Als Engineer Werktuigbouw biedt deze opdrachtgever in de regio Zwolle je naast goede arbeidsvoorwaarden een plezierige en informele werkomgeving met veel diversiteit waarin je je creativiteit en innovatieve ideeën kwijt kunt.

Daarnaast is er veel ruimte voor opleiding en persoonlijke ontwikkeling waar je zelf richting aan kunt geven met hulp van de opdrachtgever en collega’s.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier