Horeca Teammanager
IKEA
Utrecht
5 dagen geleden

Candidate profile (title) Dutch WIE JE BENT Candidate Profile (text) Zorg jij door je people-manager skills ervoor dat jouw team staat als een huis?

Als Commercieel teammanager IKEA Food zorg je samen met jouw team voor de ultieme ervaring voor onze gasten én zorg je voor het behalen van de commerciële doelen.

Je hebt sustainability hoog in het vaandel staan? Je bent een optimist en durft aan te passen als het om commercieel belang gaat?

Dan is dit jouw nieuwe baan!

Naast dat je jezelf herkent in onze waarden, een passie hebt voor woninginrichting en staat te trappelen om jezelf en IKEA verder te ontwikkelen, voldoe je aan de volgende voorwaarden :

 • Je hebt minimaal een relevante HBO opleiding afgerond, bijvoorbeeld Hogere hotelschool, Small business & retailmanagement of Food & Business;
 • Je bent een inspirerende en enthousiaste coach voor je team; je behaalt je resultaten door en met je medewerkers en helpt ze bij hun ontwikkeling;
 • Je beschikt over leidinggevende ervaring binnen de retail of hospitality;
 • Je bent enthousiast en toont ondernemerschap;
 • Je bent flexibel (je werktijden zijn tussen 7 : 00 en 22 : 00 uur, ook in het weekend) Key responsibilities (title) Dutch WAT JE DAGELIJKSE WERKZAAMHEDEN ZULLEN ZIJN Key responsibilities (text) In de rol van Commercieel teammanager IKEA Food kan jij jouw eigen ondernemerschap en commerciele inzichten kwijt en ben je mede-verantwoordelijk voor de voedselveiligheid voor alle gasten in ons IKEA restaurant.
 • Je geeft leiding aan een team van 20 tot 25 collega’s en houdt er van om te werken in een drukke en dynamische omgeving.

  Het coachen van je team gebeurt op de vloer en daarom vind je het prettig om samen met je team daar te zijn waar onze gasten ook zijn.

  Hoe je dag eruit kan zien : Je begint de dag met een dagstart om de collega’s de doelen voor de dag door te nemen. Gezamenlijk starten jullie op, alles wordt efficient en volgens de kwaliteitsnormen voor het bekende IKEA ontbijtje klaargezet.

  Als voorbereiding op de middag stel je een commercieel actieplan op welke je in een werkoverleg aan je collega’s presenteert.

  Je hebt een vernieuwing bedacht, waardoor we onze gasten een betere beleving kunnen geven. En die ervoor zorgt dat er uiteindelijk meer verdiend wordt.

  De komende weken zal je dit plan opvolgen, omdat je dit plan samen met je team wilt uitvoeren. Tussendoor ben je op de werkvloer, help je gasten en leg je een medewerker uit waarom het zo van belang is dat we afval scheiden bij IKEA FOOD.

  Team vision and mission (title) Dutch ONS TEAM BINNEN IKEA Team vision and mission (text) Wij zijn wereldleider op het gebied van woninginrichting en zijn trots op onze waarden en Zweedse cultuur.

  Samen werken we elke dag aan onze visie om een beter dagelijks bestaan voor zoveel mogelijk mensen te creëren.

  In ons IKEA restaurant kan je proeven dat IKEA uit Zweden komt. Hier worden vaak aankoopbeslissingen genomen, wat jouw werkplek ontzettend belangrijk maakt.

  De afdeling IKEA Food bestaat uit meerdere deelgebieden, namelijk het restaurant, de keuken, Swedish Food Market & Bistro.

  Mede door jouw werk wordt een bezoek aan IKEA voor de klant echt een dagje uit.

  Elke IKEA store is een organisatie op zich. Bij IKEA Utrecht werken 450 enthousiaste collega’s die samen zorgen voor een ultieme klantervaring.

  Wij zijn er trots op dat we sinds de verbouwing van 2014 de grootste vestiging van Nederland zijn. Een verbouwing waarbij we van 20000m2 naar 40000m2 zijn gegaan en de velden van de voetbalclub Faya Lobi op het dak van de parkeergarage zijn geplaatst! Local section (title) WAT VERDER BELANGRIJK IS Local section (text) Als je in deze rol bij ons aan de slag gaat dan kan je o.

  a. het volgende van ons verwachten :

 • Een goed salaris aangevuld met o.a. een dertiende maand en onregelmatigheidstoeslagen;
 • Een open informele sfeer waar ruimte is voor eigen initiatief;
 • Volop ruimte om jezelf te ontwikkelen; als jij groeit doet IKEA dat ook.
 • Om te ontdekken wat de collega’s van IKEA drijft; klik op de link UPPDRAG bovenaan de pagina (naast het IKEA logo).

  Ben je enthousiast geworden en zie jij jezelf in deze rol? Fantastisch! Upload je CV en geef in jouw motivatiebrief (je motivatiebrief voeg je toe in het uploadveld onder Deel wat meer op de sollicitatiepagina) in ieder geval antwoord op de volgende 3 vragen :

 • Op welke manier heb jij in het verleden commerciële successen behaald?
 • Kun je aangeven waarom je verwacht dat IKEA en jij een goede match zijn?
 • Beschrijf jouw manier van het managen van een team.
 • Een integriteitcontrole via het waarschuwingsregister van de Stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatie procedure.

  Wij kijken uit naar je sollicitatie!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier