Support Engineer in medische sector- Eersel
Jelling
Eersel, Netherlands
2 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Bij deze IT-dienstverlener in de regio van Eersel die diverse klanten ontzorgen in de medische sector, kom je terecht op de support afdeling, waar je te maken krijgt met uiteenlopende problemen en storingen op het gebied van ICT.

Je biedt ondersteuning aan klanten, je rapporteert de incidenten en zorg je voor een goede afhandeling. Daarnaast heb je nauw contact met de overige werknemers.

Wanneer een probleem niet remote is op te lossen, kan het ook zijn dat je naar de klant toe gaat. Kortom een zeer afwisselende functie.

Bedrijfsprofiel Het op maat realiseren van technische en medische infrastructuren is de core business van deze organisatie.

Om processen te optimaliseren wordt er continu nagedacht over innovaties op ICT en medisch vlak. Hierin krijgt jouw creatieve input ook zeker de ruimte! Het team is klein en hecht met een instelling 'werken wanneer er gewerkt moet worden' weet iedere medewerker dat ze kunnen bouwen op het team wat leid tot mooie en succesvolle projecten.

 • Arbeidsvoorwaarden Wat wordt er geboden? Een salaris wat ergens ligt tussen de €2000 - €2500; 25 vakantiedagen; Vakantiegeld om die vakantiedagen in te vullen;
 • Veel afwisseling in werkzaamheden bij een organisatie in de regio van Eersel; Support leveren aan diverse klanten in de medische sector.

 • Functie eisen Wij zijn op zoek naar de starter met onderstaand profiel : Recent een MBO ICT niveau 4 diploma in de pocket;
 • Je hebt ervaring op de helpdesk door bijvoorbeeld je stages; Je hebt goede commerciële vaardigheden; Je weet continu prioriteiten te stellen, wel zo belangrijk in de medische sector;
 • Gemotiveerd op dagelijks aan de slag te gaan!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier