(Aankomend) Senior Service Technicus W
Spindler
Rotterdam
5 dagen geleden
source : Techniekwerkt

Bedrijfsomschrijving

Spindler is een écht familiebedrijf. We hebben een Rotterdamse no-nonsense instelling en ook onze medewerkers zijn zo. Wij zijn al bijna 100 jaar dé totaalinstallateur (2022 is dat jaar!).

Wij zijn gespecialiseerd in complexe (hoog)woningbouw.

Werken bij Spindler is met plezier. Met veel passie werk je samen met collega’s aan de mooiste projecten, zoals de Markthal of de hoogbouw op de Kop van Zuid.

Als team werk je intensief samen om deze projecten tot succes te brengen. Zodra je bij ons komt werken, krijg je een bijnaam op maat van je collega's.

Er worden gezellige personeelsfeesten georganiseerd en verschillende etentjes met jouw team. We zijn één grote familie met belangstelling voor elkaar én met respect voor elkaars verschillen.

Werving

De sollicitatieprocedure pakken wij wat anders aan. HNR, Het Nieuwe Recruitment verzorgt bij ons het volledige recruitment proces.

Je wordt overigens voorgesteld zonder CV! Hierbij krijg jij de unieke kans om jezelf te laten zien zonder vooroordeel. Als wij enthousiast zijn, schakelen we snel en wie weet werk je dan binnenkort al bij ons.

Solliciteer nu!

Ben jij enthousiast geworden en kun je niet wachten totdat je mag starten bij Spindler? Solliciteer dan snel via de onderstaande solliciteerbutton of mail naar niels hnr.eu.

Niels de Ruiter :

Whatsapp : +31 6 34 08 86 99

Telefoon : 088-9378464

Functieomschrijving

Meten is weten Als Aankomend (of je bent het al) Senior Service Technicus is geen dag hetzelfde. Het oplossen van complexere storingen en technische uitdagingen is je op het lijf geschreven.

Je werkterrein beslaat een groot deel van de installatietechniek in brede zin. Zo ben je bijvoorbeeld betrokken bij de eerste storingen van een net opgeleverde woontoren met een uitgebreid WKO-systeem maar ben je ook bezig met het uitvoeren van onderhoud en het oplossen van storingen aan middelgrote en kleinere installaties bij bedrijven én bij mensen thuis.

Je dag kan ook zomaar beginnen met regulier onderhoud maar ineens wordt je gebeld door een collega die hulp nodig heeft bij een storingsmelding.

Op afstand log je met je laptop in op het GBS of je gaat indien nodig direct naar de locatie. Verder heb je contact met fabrikanten en energieleveranciers en hebt overleg met de projectleiders van de nieuwbouwafdeling.

Nadat je alle afspraken van vandaag hebt doorlopen, storingen hebt weten te herstellen, onderhoud hebt uitgevoerd, je klanten tevreden hebt gemaakt en je collega’s alweer wat geleerd hebt, rijd je met een voldaan gevoel naar huis.

Je hebt nu al zin in morgen!

Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je op diverse vlakken te ontwikkelen (wij kennen geen beperkingen in opleidingen / cursussen) waardoor je een vraagbaak en adviseur wordt en blijft voor je collega’s.

Daarnaast is het zo dat we bij Spindler geen vaste storingsdiensten hebben. Deze hebben we uitbesteed. Het zal dus slechts bij hoge uitzondering zijn dat er een beroep op je wordt gedaan buiten de normale werktijden.

Functie-eisen

Je bent technisch aangelegd, bent zeer ervaren in de W en hebt ook nog affiniteit met E en je vindt het ook leuk om storingen op te lossen of om te werken aan het onderhoud van installaties.

Daarbij vind je het ook leuk om je kennis en ervaring met collega’s te delen. Als jij een probleem ziet of voorziet, los jij het op of help je de collega’s aan de oplossing.

Voor jou bestaat kan niet’ niet. Wat wij ook niet geheel onbelangrijk vinden is een gezonde dosis humor.

Wij vinden opleiding en werkervaring minder relevant. Wat wij wel heel erg belangrijk vinden, is jouw persoonlijkheid én drive.

Dus wij zijn ontzettend benieuwd naar wie jij bent en hoe jij in deze functie verwacht te gaan knallen.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier