Medewerker begeleiding GGZ
RIBW Arnhem & Veluwe Vallei
Arnhem
5 dagen geleden

Wat ga je doen?

Je gaat onze bewoners begeleiden bij algemene en bijzondere dagelijkse levensverrichtingen en bij hun daginvulling. Je bevordert, behoudt of compenseert hun zelfredzaamheid.

Daarnaast houd je toezicht, heb je aandacht voor alledaagse zingeving en je monitort hun lichamelijke gezondheid. Hiermee bevorder je de gezonde leefstijl van de bewoners.

Met jouw achtergrond als verzorgende of verpleegkundige weet jij tijdig somatische problemen te signaleren en gepaste actie te ondernemen.

Centraal staat het bevorderen van de veerkracht en de vitaliteit van deze oudere cliënten. Dat stelt hen zoveel mogelijk in staat hun leven naar tevredenheid te leiden en hieraan zin te geven, ondanks sociale, mentale en fysieke uitdagingen.

Van betekenis zijn is daarbij heel belangrijk, evenals het vinden van verbinding en het hebben van hoop en perspectief.

De cliënt behoudt zo veel mogelijk de regie over zijn of haar leven en over de zorg. Bij iedere cliënt wordt gewerkt vanuit de driehoek cliënt, persoonlijk begeleider en medewerker begeleiding.

Besluitvorming over de invulling van de ondersteuning vindt plaats in samenspraak binnen de driehoek.

Wat mag je van ons verwachten?

RIBW AVV vindt het belangrijk dat jij je thuis gaat voelen in onze organisatie. Met behulp van diverse platforms zoals GoodHabitz en VitWeb bieden we een stukje relaxing en ontspanning.

Ook besteden we veel aandacht aan je persoonlijke ontwikkeling. We hebben uitgebreide interne scholingsmogelijkheden. De focus zal komen te liggen op de SRH-methodiek, maar we hebben ook opleidingen en cursussen op het gebied van agressie, grensoverschrijdend gedrag, BHV en medicatie.

 • Een salaris tussen de € 1996,- en € 3101,- afhankelijk van je opleidingsniveau (FWG 35 / 40, GGZ CAO) obv een 36-urige werkweek.
 • Een contract voor in eerste instantie een jaar, met daarna als mogelijkheid een vast contract.
 • Een smartphone om je werk goed uit te kunnen voeren.
 • Een reiskostenvergoeding en een eindejaarsuitkering.
 • Dit is jouw toegevoegde waarde!

  Als medewerker begeleiding GGZ ben jij de stabiele factor voor onze cliënten. Hierbij is het van belang dat je vriendelijk, gestructureerd en stressbestendig te werk gaat.

  Verder klinken de begrippen ’aanpakken’’ en ’handen uit de mouwen’’ je niet vreemd in de oren. Wat verwachten we verder?

 • Een relevante MBO3 of MBO4 diploma.
 • Je hebt ervaring met en kennis van onze doelgroep.
 • Bereidheid om onregelmatige diensten te draaien (ook in de weekenden).
 • Beschik je over een MBO3 diploma, maar ben je nog niet uitgeleerd? Dan denken we graag met je mee over opleidingsmogelijkheden.

  Word jij onze nieuwe collega?

  Twijfel je nog om te solliciteren? Wij zoeken niet alleen net afgestudeerde collega’s, maar zijn ook vooral op zoek naar mensen met meer levenservaring en ervaring in de zorg.

  Interesse? Dan komen we graag met je in contact. Wij luisteren naar je wensen en kijken hoe deze aansluiten op onze vacatures.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier