Secretaresse
randstad
Leiden, NL
1 dag geleden

Functieomschrijving

Janssen Biologics B.V. heeft een leidende positie in de wereld van de biotechnologie. Ze ontwikkelen, produceren en verkopen medicijnen die wereldwijd worden gebruikt in de strijd tegen cardiovasculaire, vasculaire en infectieziekten en auto-immuunziekten zoals de ziekte van Crohn en reuma.

wat bieden wij jou

 • Salaris €2361 - €3500 bruto per maand
 • Volledige vergoeding voor OV of een KM vergoeding
 • Een baan voor een langere termijn
 • Gratis online trainingen via GoodHabitz
 • Werken in Breda en Leiden
 • wie ben jij

  Je bent iemand die zelfstandig te werk kan gaan en van afstand kan werken (werken vanuit huis, virtueel afspraken bijwonen).

  Je gaat zelf proactief op zoek naar oplossingen en hebt een oog voor detail. Gezien je globaal ondersteuning zal bieden is kennis van zowel de Nederlandse taal als Engelse taal een harde eis.

  Je bezit minimaal MBO+ werk en denkniveau en vindt het niet erg om incidenteel te reizen tussen Leiden & Breda. Tevens ben je per direct beschikbaar om te kunnen starten binnen de functie.

  wat ga je doen

  In de functie van secretaresse ondersteun je de functional managers (GCO GTC Leadership-team). Denk hierbij aan de administratieve ondersteuning en het ondersteunen van bijeenkomsten.

  Je helpt bij het voorbereiden van vergaderingen en het opvolgen van acties. Het kan voorkomen dat je voor deze bijeenkomsten zal moeten reizen naar locatie.

  Naast het organiseren en bijwonen van de bijeenkomsten ben je ook verantwoordelijk voor het beheer van de agenda’s van de functional managers.

  Ook ben je verantwoordelijk voor de ondersteuning bij het onboarding-proces voor nieuwe medewerkers, actielijsten bijhouden en notuleren.

  waar ga je werken

  Janssen Biologics B.V. heeft een vooraanstaande positie in de wereld van biotechnologie. Janssen Biologics ontwikkeld, produceert en verkoopt geneesmiddelen.

  Deze worden wereldwijd toegepast bij de bestrijding van hart-, vaat- en infectieziekten en auto-immuunziekten. Hierbij moet gedacht worden aan bijvoorbeeld de Ziekte van Crohn en Reuma.

  Hiernaast worden er ook Vaccines gemaakt zoals onder andere het Covid-19 Vaccine. De geneesmiddelen zijn niet alledaags en dat geldt ook voor Janssen.

  Een interessant bedrijf op alle fronten waar onze 1100 medewerkers de spil vormen van ons succes.

  sollicitatie

 • Na ontvangst van jouw sollicitatie, hoor je binnen 24 uur van ons.
 • Indien wij jou op basis van je cv en motivatie geschikt vinden, bellen we jou voor een telefonisch selectiegesprek
 • Wij vragen jou om twee referenties, zorg ervoor dat de contactgegevens al in bezit zijn.
 • Indien de uitkomst van het selectiegesprek en de referenties positief zijn, stellen wij je voor bij Janssen Biologics.
 • Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

  Sollicitatieprocedure

  Om te reageren op onze vacatures voer je eenmalig je gegevens in. Hierdoor maak je automatisch een account aan op Mijn Randstad.

  Vanuit Mijn Randstad reageer je voortaan snel en eenvoudig op vacatures, kun je je gegevens beheren, je sollicitaties of salaris bekijken en nog veel meer.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier