Software engineer industriële automatisering
Eminent
Amsterdam, NL
5 dagen geleden
source : Techniekvacaturebank

In deze afwisselende functie werk je steeds aan nieuwe klantopdrachten gericht op de machinebouw. Omdat elk project maatwerk is wordt van jou en je team verwacht dat er innovatieve ideeën gepresenteerd worden die zowel de eindgebruiker als de andere specialisten in het vakgebied versteld doen staan.

Klanten waar je voor aan de slag gaat bevinden zich bijvoorbeeld in de ijzer- en staalproductie, delfstofwinning en de bouw, de voedingsmiddelenindustrie en genotmiddelenindustrie, textielindustrie en papier- en kartonproductie.

Je gaat je bezig houden met functionele omschrijvingen van industriële besturingssystemen (FDS), het schrijven van PLC en Scada software en het opstellen van het technisch ontwerp (SDS) en testprotocollen (FAT en SAT).

In overleg met de opdrachtgever en eindgebruiker stel je de bedieningshandleiding op en verzorg je incidenteel een operatortraining.

Interesse? Neem contact op met Mickel Liebrecht, 06 - 18 73 33 61, m.liebrecht eminentgroep.nl

Functieeisen

Om in deze functie tot goed resultaat te kunnen komen zoeken we de technisch professional met een afgeronde technische opleiding op minimaal HBO niveau bij voorkeur aangevuld met vakgerichte cursussen en de nodige werkervaring in een soortgelijke functie.

Ervaring met PLC / Scada software binnen een industriële omgeving is een must.

Bedrijfsomschrijving

Dit bedrijf wordt veelvuldig ingehuurd door kleinere machinebouwers die zelf geen software engineers in dienst hebben. Doordat elke aanvraag anders is wordt er gewerkt met zeer ervaren medewerkers.

Door de enorme hoeveelheid specialistische kennis die aanwezig is wordt veel kennis onderling overgedragen. Deze unieke formule heeft ervoor gezorgd dat de organisatie de afgelopen jaren gegroeid is van 5 naar 25 man personeel.

Omdat het nog altijd een relatief kleine organisatie is wordt de sfeer gekenmerkt als gemoedelijk en persoonlijk. Er is veel ruimte voor specialisatie en verdere ontwikkeling in de breedte of diepte door middel van een persoonlijk studiebudget.

Arbeidsvoorwaarden

 • Een marktconform salaris;
 • 24 vakantiedagen en 13 ATV dagen;
 • Reiskostenvergoeding op basis van woon-werk;
 • Uitzicht op een vast contract;
 • Een open, informele werksfeer en korte lijnen binnen de organisatie;
 • Ruimte om jouw ideeën in uitvoering te brengen.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier