Financial Accountmanager Accountancy industrie
Page Personnel
Amsterdam, Noord Holland, NL
2 dagen geleden
source : Monsterboard

Als Accountmanager ben je verantwoordelijk voor je eigen clientportfolio. Voor je cliënten voer je de financiele administratie tot aan het opstellen van jaarrekeningen.

Bedrijfsomschrijving Je zal komen te werken in een rustig Accountantskantoor. Er werken 7 man en iedereen werkt zelfstandig aan zijn eigen clientportfolio.

 • Omschrijving Verantwoordelijk voor de optimale bediening van een eigen cliëntenportefeuille; Verantwoordelijk voor optimale kwaliteit van de uit te voeren werkzaamheden;
 • Het verzorgen, controleren en beoordelen van aangiften; Het zelfstandig samenstellen van (complexe) jaarrekeningen; Het begeleiden van assistenten en het verlenen van ondersteuning in de uitvoering van de werkzaamheden;
 • Financieel (mede)verantwoordelijk voor zowel het behalen van de vastgelegde targets betreffende omzet en begroting (bewaken van het budget) Profiel van kandidaat Ik ben op zoek naar een Financiele duizendpoot met een hoog verantwoordelijkheidsgevoel.

  Je hebt ervaring met het opstellen van jaarrekeningen en vindt het fijn om flexibele werktijden te hebben. Daarnaast ben je in het bezit van HBO opleiding, liefst financieel onderlegd.

  Je bent sociaal vaardig en klantgericht. Ervaring binnen de Accountancy is een grote pre. Aanbod Mijn klant biedt een marktconform salaris en een goed secundair arbeidsvoorwaardenpakket.

  In het secundaire pakket valt onder anderen een lease auto. Vooral vrijheid in je rol en zelfstandigheid zijn in deze positie kenmerkend!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier