Fitter
Mourik
Geleen
2 dagen geleden

Als Fitter snijd en slijp je pijpstukken, stel en hecht je lassen en identificeer je materialen en verricht je het nodige sleutelwerk.

Je monteert prefab-delen in de sleuf. Je leest tekeningen en isometrics en bereid testen voor drukmetingen voor en voert deze testen uit.

Daarnaast breng je de benodigde supportconstructies aan.

Je profiel

Je hebt een MBO-opleiding pijpfitter (of gelijkwaardig) afgerond. Je hebt meerdere jaren relevante werkervaring t.b.v. aanleg van onder- en / of bovengrondse leidingsystemen.

Je bent in het bezit van het certificaat Flensverbinding volgens protocol. In het bezit zijn van certificaten op het gebied van GRE en / of HDPE spiegellassen is een pré.

Daarnaast ben je in het bezit van het rijbewijs B / BE.

Tot je persoonlijke eigenschappen reken je jouw gedrevenheid en oplossingsgerichte instelling. Je bent de teamspeler die verantwoordelijkheid neemt en beschikt over goede mondelinge uitdrukkingsvaardigheden.

Uiteraard heb je veiligheid hoog in het vaandel staan.

Over MVOI

MVOI is een professioneel zakenpartner in de infrasector voor de Nederlandse markt. Wij zorgen voor de aanleg of aanpassing van ondergrondse- en bovengrondse infrastructuur en geven advies.

Hierin richten wij ons op de leidingbouw in Nederland. Wij verzorgen met name de installatie van transport- en distributieleidingen voor gas, water, warmte en elektrotechniek.

Wij zijn gericht op duurzame relaties met onze klanten en onze medewerkers. Door een klantvriendelijke en transparante cultuur zorgen wij voor een prettige samenwerking, zowel extern als intern.

Wij stimuleren onze medewerkers tot creativiteit en innovatie en bieden hen de mogelijkheid om eigen individuele doelstellingen te realiseren.

Ons aanbod

Naast een goed salaris en een uitgebreid pakket aan arbeidsvoorwaarden bieden wij een uitdagende werkomgeving met een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid.

Er is alle ruimte voor eigen inbreng en jij kunt jezelf ontwikkelen in een professionele en informele sfeer.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier