Stage Assistant Trade & Merchandising
Parfums Christian Dior Netherlands
Netherlands
7 dagen geleden

Position

Wij zijn bij Parfums Christian Dior op zoek naar een Trade Marketing & Merchandising stagiair(e) die beschikbaar is per september 2014 voor 5 á 6 maanden en voor 4 / 5 dagen in de week.

Als Trade Marketing & Merchandising stagiair(e) ondersteun je de Trade Marketing Manager en Merchandising Manager van Parfums Christian Dior.

Tijdens deze stage ben je actief betrokken bij allerlei Trade activiteiten. Het Trade Plan is een jaaroverzicht met activiteiten die plaatsvinden bij diverse retailers : o.

a. de Bijenkorf, ICI PARIS XL en Douglas. Het doel van de activiteiten is het bouwen van een structurele samenwerking met onze Trade partners en het realiseren van optimale zichtbaarheid van het Huis Christian Dior in de parfumerieën.

Deze stage biedt een unieke gelegenheid om een kijkje te nemen op de marketingafdeling van Parfums Christian Dior.

Profile

Eisen?-WO / HBO opleiding, bij voorkeur : Bedrijfskunde, Marketing of Economie.-Nauwkeurige werkwijze. Retail Detail-Gedreven en proactieve werkhouding-

Hands-on mentaliteit-Flexibel-Hoge mate van zelfstandigheid-Affiniteit met cosmetica-Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

 • Goede beheersing van computervaardigheden : met name Excel en Powerpoint.
 • Additional information

  Werkzaamheden?Werkzaamheden zullen bestaan uit het voorbereiden van de Events, hierbij valt te denken aan : het opzetten van een planning in de aanloop naar een Event, creëren van draaiboeken en tal van andere werkzaamheden.

  Na een Event zal je het verloop van het Event en de resultaten analyseren. Daarnaast bestaat de functie ook uit het voorbereiden van maandelijkse presentaties voor interne en externe partijen.

  Je gaat onderdeel uitmaken van de Marketingafdeling en zal kennismaken met de day-to-day business.

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier