Manager Audit Vastgoed
WVDB Adviseurs Accountants
Waalre
3 dagen geleden

Hoe ziet je dag er uit als manager in de auditpraktijk?

Als manager binnen onze auditpraktijk ben je mede verantwoordelijk voor juiste vakinhoudelijke afwegingen en een sparringspartner voor de klant.

Je bent verantwoordelijk voor de onafhankelijkheid van de auditteams in de naleving van de richtlijnen en initieert kwaliteitsverbetering van de dienstverlening en interne processen binnen de discipline.

Je geeft leiding aan de senior controleleiders binnen de auditpraktijk en werkt in teamverband nauw samen met andere disciplines waaronder bijvoorbeeld belastingadviseurs, HR-adviseurs en juridische adviseurs maar ook met collega’s van het notariaat of advocatuur.

Wat kunnen wij jou bieden?

Bij WVDB kan je rekenen op een verrijking van je persoonlijke ontwikkeling. Met een uitgebreid pakket aan studiefaciliteiten worden je kennis en vaardigheden verder gestimuleerd.

Daarnaast maken wij volop gebruik van alle automatiseringsmogelijkheden, hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan het vormgeven van data analyses m.

b.v. vooruitstrevende audit-software. Je gaat deel uitmaken van het accountantsteam, dat in zijn totaliteit uit circa 140 professionals bestaat, verdeel over twee vestigingen.

Goede arbeidsvoorwaarden vinden wij vanzelfsprekend, maar wat wij echt belangrijk vinden en naar streven is een goede balans tussen werk en privé.

Lees verder Lees minder

Wat is vereist

Kwaliteitsgericht Adviesvaardig Ruime werkervaring binnen de accountancy (Afgeronde) RA-studie Affiniteit met vastgoed

Wat krijg je

Deelname aan WVDB Academy Persoonlijke ontwikkeling Vooruitstrevende software Werk-privé balans Marktconforme arbeidsvoorwaarden

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier