Werkvoorbereider Funderingstechnieken
Heijmans
Rosmalen, NL
5 dagen geleden

Dit ga je doen

In jouw rol als werkvoorbereider ben je een echte spin in het web. Je coördineert, plant, bewaakt en denkt vooruit, zodat projecten goed, op tijd én tegen minimale kosten worden uitgevoerd.

Denk bij projecten bijvoorbeeld aan funderingen onder andere damwanden, boorpalen, vibropalen en prefabpalen voor appartementencomplexen, windmolens, de N23, en datacentra.

Je onderhoudt contacten en maakt afspraken met opdrachtgevers, leveranciers, onderaannemers en collega’s van andere bedrijfsonderdelen van Heijmans.

Mede dankzij jouw inzet zijn informatie en middelen tijdig beschikbaar om onze projecten te realiseren. En het leuke is : geen dag is hetzelfde.

Als werkvoorbereider ben je druk met de ontwerpen, verwerving, kwaliteitsborging, verbetering en digitalisering én sta je rechtstreeks in contact met de leidinggevende uitvoerders en funderingsploegen.

Op papier ben je werkvoorbereider, maar soms vragen projecten ook dat je (tijdelijk) een andere rol vervult. Die van calculator, notulist, uitvoerder of projectleider bijvoorbeeld.

Juist dat maakt jouw functie zo ontzettend afwisselend. Je focust van tender tot oplevering op een integrale aanpak en denkt steeds in het belang van Heijmans.

Daarbij heb je veiligheid altijd hoog in het vaandel staan en is ons jouw leidraad.

Nieuwsgierig naar je toekomstige collega’s?

Wat je van ons mag verwachten

 • Een goed salaris dat past bij jouw kennis en ervaring en een goede pensioenregeling (bpfBOUW).
 • Een prettige werksfeer : als collega’s staan we altijd voor elkaar klaar en komen we regelmatig samen om onze successen te vieren.
 • Een warm welkom : je krijgt letterlijk een Heijmans-welkomstpakket. Tijdens de introductiedag maak je uitgebreid kennis met ons bedrijf, daarna volg je drie maanden een inwerktraject.
 • Jouw persoonlijke buddy wijst je de weg en beantwoordt je vragen.

 • Veel groeimogelijkheden, onder meer via onze eigen Heijmans Academie en via praktijkgerichte trainingen, gegeven door je eigen professionele collega’s.
 • Goede balans tussen werk en privé : we sturen je op tijd naar huis en houden het aantal overuren in de gaten.
 • Een laptop en smartphone, en voor een zachte prijs zelfs de allernieuwste.
 • Arbeidsvoorwaarden volgens de cao Bouw en Infra.
 • Dit ben jij

  Je bent een krachtige persoonlijkheid die van aanpakken houdt en graag de verantwoordelijkheid neemt. Daarnaast heb je doorzettingsvermogen, ben je communicatief sterk en kun je ook uitblinken wanneer het net even wat drukker is dan anders.

  Je gelooft in de kracht van het team en draagt daar zelf actief aan bij. Doen we iets al jaren op een bepaalde manier, maar denk jij dat het efficiënter kan?

  Dan laat je van je horen. Met jouw blik op de toekomst en creativiteit zet je anderen aan het denken en help je Heijmans vooruit. Verder heb je :

 • Minimaal een hbo-diploma civiele techniek of vergelijkbaar niveau.
 • De ambitie om carrière te maken binnen de infra.
 • Bij voorkeur enige ervaring in de werkvoorbereiding van civieltechnische projecten.
 • Een sterk organisatorisch vermogen en een klantgerichte instelling.
 • Bij voorkeur kennis van SAP.
 • Bij voorkeur de certificaten Grondmechanica en Funderingstechniek 1 en 2. Heb je deze niet? Dan bieden wij je de mogelijkheid deze alsnog te halen.
 • Jouw team

  Funderingstechnieken is naast Boortechnieken en Span- en Verplaatsingstechnieken een van de drie pijlers binnen de businessunit Heijmans Infra Civiele Specialismen.

  Een jong en dynamisch bedrijfsonderdeel, waar iedereen de ruimte krijgt om zich te ontplooien en zijn of haar talenten te ontwikkelen.

  Onze standplaats is Rosmalen, maar als werkvoorbereider kun je flexibel aan de slag voor alle voorkomende projecten bij Funderingstechnieken.

  De kernactiviteiten zijn gericht op de aanleg, het onderhoud en de reconstructie van (snel)wegen, tunnels, viaducten, vliegvelden, bedrijfsterreinen en op het inrichten van de openbare ruimte.

  Onze ambitie voor de komende jaren? De focus steeds vaker verleggen naar een integrale projectaanpak.

  Werken bij Heijmans

  We zijn groot, maar toch ook klein. En goed in wat we doen. Van advies, ontwerp en realisatie tot onderhoud en beheer. Hier worden we alleen nog maar beter in.

  Onze focus ligt namelijk op verbeteren, verslimmen en verduurzamen. Dit doen we door vooruit te kijken en de gebruikers van de wegen, gebouwen en woningen die we bouwen en onderhouden centraal te stellen.

  Hun welzijn en wensen staan altijd voorop. Net als veiligheid. We zetten grote digitale stappen, bieden datagedreven diensten en gaan voor 100% circulair en energieneutraal bouwen.

  We willen de beste werkgever zijn in onze sector. Onze kracht? Samenwerken en altijd naar elkaar blijven luisteren. Met plezier naar je werk gaan en de vrijheid om mee te denken, vinden wij belangrijk.

  Net als jouw verantwoordelijkheidsgevoel voor het werk dat je doet. Wil je jezelf verder ontwikkelen? Jij bent de regisseur van je eigen loopbaan.

  Reageer direct

  Interesse? Upload je cv dan via onderstaande button. Wij streven ernaar om binnen 48 uur te reageren. Nodigen we je uit en hebben we na het gesprek vertrouwen in elkaar?

  Dan zetten we snel vervolgstappen. De procedure van sollicitatie tot contract duurt bij ons maximaal 15 dagen. Wanneer je een account aanmaakt, kun je je sollicitatie online volgen.

  Heb je nog vragen over de functie? Neem dan contact op met Marco Pronk via 06 53 37 91 02.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier