Agile Test Engineer
Sogeti Nederland B.V.
Amsterdam, Noord Holland, NL
4 dagen geleden
source : Monsterboard

Agile Test Engineer Je bent helemaal agile en weet dat DevOps de toekomst is. In projecten wil je in een vroeg stadium beginnen met het uitvoeren van de testen.

 • Je draagt bij aan verbeteringen, zowel in software als in de onderlinge communicatie. Daarbij heb jij verstand van testautomatiseringstools en is het werken aan (en in) een echt team voor jou ;
 • Currently we are specific looking for professionals who speak fluently Dutch on C1 level. Herken jij jezelf hierin? Dan ben jij, net als wij, gegrepen door het werken aan kwaliteit in een Agile wereld.

  Wij bieden jou de uitdagingen in je carrière waarin jij je kennis, kunde en ambities kwijt kan! Onze klanten kennen complexe vraagstukken en verwachten creatieve oplossingen van jou.

  Kortom, elke dag is anders! Waar ga je werken : Je voert gave opdrachten uit bij de top van het Nederlandse bedrijfsleven.

  Je draagt er aan bij dat treinen op het complexe spoornetwerk op tijd rijden, dat terrorisme financiering wordt voorkomen of dat koffers in het juiste vliegtuig terecht komen.

  Kortom, een grote verscheidenheid aan opdrachten waar jij het verschil kan maken. De test engineer : Je bent altijd actief met kwaliteit.

  Je denkt elke dag Hoe kan ik vandaag mijn werk weer slimmer, sneller én beter doen dan gisteren? Je blijft je zo elke dag ontwikkelen en verder verdiepen in ons mooie vak.

 • Je hebt daar lol in en je hebt bewezen dit snel op te pakken! Test requirements : Je hebt affiniteit met testautomatisering en tooling;
 • Je kunt programmeren of bent bezig dit te leren; Je bent TMap-, ISTQB- en / of CAT-gecertificeerd; Je hebt relevante ervaring met het werken in Agile teams;
 • Je beschikt over een HBO / WO diploma; Je bent leergierig, je wilt groeien en je kennis delen Sogeti : Wil jij ook bij het beste en meest innovatieve testbedrijf van Nederland werken?

  Sogeti is de marktleider van het testvakgebied! Wij bieden onze professionals alle faciliteiten met uitstekende opleidingsmogelijkheden om voorop te lopen en onderscheidend te zijn binnen ons vakgebied.

  Op onze eigen Testing Academy verzorgen en ontwikkelen wij trainingen voor alle specialismen binnen testen en kwaliteit.

 • Zo zorgen wij ervoor dat jij jezelf kan blijven ontwikkelen, want stilstaan is achteruitgang. Naast ons vakgebied is ook ons opleidingsaanbod continu in ;
 • Daarnaast vinden we het belangrijk dat je salaris groeit in verhouding met jouw ontwikkeling, want een goed salaris is een beloning voor je harde ;
 • Wat biedt Sogeti Een passend salaris met groeiperspectief Onbeperkt opleidingsbudget Warme collegiale cultuur Je kunt je ontwikkelen tot absolute expert Sogeti heeft een community van circa 800 vakbekwame testspecialisten in Nederland, van Young Professional tot de meest technische en ervaren testspecialisten.

  Allen gedreven en leergierig, met de mindset het beste voor onze klanten te realiseren. Naast de trainingen op de Academy kun je aansluiten bij een van de communities of deelnemen aan thema-avonden en technische meetings, om kennis op te doen en te delen met je collega’s.

  Wil jij je verder ontwikkelen in je carrière en zelf bepalen welke kant je op wilt? Dan is Sogeti de detacheerder voor jou! Solliciteer hier en wordt onze nieuwe collega!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier