(Stage) Opdracht - Interne Communicatie
Swinkels Family Brewers
Lieshout, NL
1 dag geleden

De uitdaging

Om al onze medewerkers mee te nemen in die groeistrategie, is effectieve interne communicatie een must. En groei betekent ook continue verandering.

Daarvoor is verandermanagement van groot belang. Tel daar merkambassadeurschap, advisering van interne klanten en medewerkerstevredenheid bij op, en je hebt de belangrijkste aandachtsgebieden van het team Interne Communicatie te pakken.

Wil jij ons vanaf september 2022 helpen bij onze mooie uitdagingen op het gebied van interne communicatie? Solliciteer dan op deze vacature en kom een opdracht uitvoeren bij ons over een van de (of meerdere) onderwerpen.

Wat ga je doen?

 • Als student voer je een opdracht uit in het Interne Communicatie team. Je gaat aan de slag met een opdracht op het gebied van medewerkersbetrokkenheid.
 • Denk bijvoorbeeld aan het vergroten van betrokkenheid bij een van onze strategische pijlers circulariteit of aan het maken van een content en / of activiteitenkalender waarmee we onze medewerkers op verschillende locaties in verschillende functies aanspreken.

 • Daarnaast ondersteun je de drie communicatieadviseurs in het team bij het schrijven van nieuwsberichten voor ons intranet (hops), het organiseren van interne events en met het ontwerpen van bijvoorbeeld flyers.
 • Ook kan je ze ondersteunen in hun werk op het gebied van verandermanagement voor een groot project met de naam Intelligente Brouwerij.

  Dit is een combinatie van interne communicatie, stakeholdercommunicatie, maar ook training en ontwikkeling.

  Dit bieden we jou

  We vinden het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt, letterlijk. Daarom ontvang je als nieuwe collega een warm welkom bij ons en vertellen we je alles over de historie van de familie en onze organisatie.

  Daarnaast mag je het volgende van ons verwachten :

 • Een uitdagende opdracht, met volop mogelijkheden om binnen een sterk groeiend bedrijf te ondernemen, je ambities waar te maken en je inzichten naar voren te brengen.
 • Je vindt bij ons een open cultuur in een informele werkomgeving, waar kernwaarden als ondernemerschap, eigenaarschap en samenwerken voorop staan.
 • Uiteraard bieden wij ook een goede stagevergoeding.
 • En ja, op zijn tijd, samen met collega’s, een heerlijk biertje proeven uit onze ruime selectie van mooie biermerken hoort er natuurlijk ook bij.

  Wie ben jij?

 • Je bent een derde- of vierdejaars student Communicatie (WO of HBO), of je hebt vanuit je studie affiniteit met communicatie.
 • Uiteraard krijg je tijd om opdracht(en) uit te voeren, maar je wil ook graag leren door mee te werken.
 • Je vindt het leuk om teksten te schrijven en bent daar ook goed in.
 • Daarnaast ben je niet bang om in gesprek te gaan met interne klanten en collega’s.
 • En om af te sluiten : je bent niet op je mondje gevallen, je steekt graag je handen uit de mouwen en je houdt van gezelligheid!
 • Nieuwsgierig?

  Ben jij op zoek naar een uitdaging en voel je je aangesproken door deze opdracht? Verras ons dan met jouw motivatie door te klikkem op 'Solliciteren'.

  Voor meer informatie kun je contact opnemen met Elke Veenstra, Interne Communicatie Adviseur via

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier