Sales Traineeship IT Detachering in Amsterdam
SalesToppers
Amsterdam, NL
4 uur geleden

Wil jij ook werken in de arbeidsbemiddeling €10.000,- per maand verdienen bij een Internationale IT Detacheerder. Door de snelle groei zoeken wij meerdere gedreven Sales Trainees IT Detachering.

Ben jij die Sales Trainee die wil worden opgeleid tot Accountmanager? Dan zijn we op zoek naar jou!

De Functie :

Na een uitgebreid trainingsprogramma ga je aan de slag als Sales Trainee IT Detachering. Als Sales Trainee IT Detachering ben je verantwoordelijk voor jouw deel van de markt en je bent verantwoordelijk voor het op- en uitbouwen van je klantenbestand bij de top 2000.

Je focust je op het detacheren van geschikte kandidaten bij grotere opdrachtgevers. Je signaleert en ontwikkelt kansen in de markt en weet als geen ander inventief in te spelen op de uiteenlopende behoeften van je klanten en prospects.

Jouw succes en target behaal je door IT-ers op uitdagende projecten in te zetten en jouw klanten te voorzien van geschikte kandidaten.

Wij zijn op zoek naar :

Als Sales Trainee IT Detachering beschik je over een afgeronde HBO / WO-opleiding en je hebt ervaring in de verkoop, maar gedreven starters mogen ook reageren.

Met onze sales trainingen en on the job coaching trainen wij je naar een hoger niveau. Na een intensieve training ga je aan de slag als Sales Trainee IT Detachering onder begeleiding van je Team Manager.

Om in dit team te passen moet je het een uitdaging vinden om te scoren en veel deals te sluiten. Je bent een ondernemer met lef die kansen in de markt signaleert en deze weet om te zetten in zakelijk voordeel.

Wat bieden wij onze Sales Trainee IT Detachering : Een uitdagende sales job voor een Sales Trainee IT Detachering die beschikt over een afgeronde HBO / WO-opleiding.

Een innovatieve Internationale organisatie met veel doorgroei- mogelijkheden. Uitstekend pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden.

Veel aandacht voor coaching en opleiding. Je verdient een zeer goed basissalaris met een provisieregeling waarbij The sky is the limit’ is.

Bij het behalen van je targets staan daar veel incentives en bonussen tegenover.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier