Key Accountmanager
Sligro Food Group
Zoetermeer, Netherlands
1 dag geleden

Functie

Bouter B.V. (onderdeel van Sligro Food Group) is als toonaangevend bedrijf in de sector grootkeuken en grootkeukentechniek dé specialist voor het inrichten van professionele keukens, bedrijfs-

en personeelsrestaurants, onderwijsinrichtingen, plaza’s en horeca-inrichtingen. Onze visie is gericht op het leveren van kwaliteitsproducten en het opleveren van een kwaliteitsproject als geheel.

Wij zijn bijvoorbeeld business-partner van Küppersbusch, Rational, Groku, Hobart, Meiko, Vianen, Nu-Air en Gram en leverancier van ons eigen merk Catertech.

Wij hebben per direct een vacature voor een ervaren :

Key Accountmanager (Landelijk)

Als Key Accountmanager ben je verantwoordelijk voor de acquisitie en inventarisatie van behoeften van nieuwe klanten en opdrachten in de segmenten Bedrijfsrestauratief, Catering, Onderwijs, Gezondheidszorg, Leisure, Petrol en Horecaketens.

Belangrijke taken en verantwoordelijkheden :

 • Je benadert prospects binnen de benoemde segmenten met als doel het realiseren van afspraken;
 • In de acquisitie werk je nauw samen met de National Accountmanagers van Sligro Foodservice, de Accountmanagers van v. Hoeckel en maak je optimaal gebruik van hun netwerk en bestaande klantenbestand;
 • Je geeft bedrijfspresentaties ter introductie van Bouter;
 • Je bent het eerste aanspreekpunt voor aanvragen voortvloeiend uit bovenstaande relaties;
 • Je bent verantwoordelijk voor het inventariseren van de klantbehoefte en weet deze wensen, middels moderne Salestechnieken (Salesfunnel), op de juiste wijze uit te diepen en in een standaard format intern te rapporteren;
 • Je werkt nauw samen met collega Accountmanagers van Bouter en draagt de compleet geïnventariseerde dossiers over op het moment dat de klant vraagt om het technisch ontwerpen van de keukeninrichting;
 • Je ondersteunt de Accountmanager teneinde een maximale scoringskans te bewerkstelligen (optimaliseren van het plan alsmede het gezamenlijk presenteren van de offerte bij onze opdrachtgever).
 • Je hebt minimaal HBO werk en denk niveau aangevuld met tenminste 5 jaar relevante sales werkervaring (voorkeur horeca of facilitaire dienstverlening).

  Je beschikt over aantoonbare ervaring op het gebied van tendertrajecten / grote sales trajecten, ervaring in de grootkeukentechniek is een pré of in ieder geval affiniteit met onze kwaliteitsproducten.

  Je hebt aanvullende opleiding(en) genoten op het gebied van Sales / Salestrajecten en hebt minimaal 5 jaar ervaring binnen Foodservice B2B.

  Als persoon ben je klantgericht en commercieel ingesteld, ben je in staat om op zowel operationeel, management als op directieniveau te communiceren, je hebt durf en het vermogen om op basis van koude acquisitie te zorgen voor nieuwe opdrachten.

  Daarnaast heb je de kwaliteit om je eigen netwerk uit te breiden ten behoeve van het verhogen van het rendement van de organisatie.

  Je bent bereid landelijk te reizen. Hiervoor ben je in het bezit van het rijbewijs B. Onze voorkeur gaat uit naar kandidaten woonachtig in midden Nederland.

  Competenties

  Je herkent jezelf in de volgende competenties : klantgericht samenwerken, resultaatgericht werken, initiatief nemen, motiveren van anderen, probleemoplossend vermogen en plannen & organiseren.

  Contactinformatie

  Solliciteren kan gemakkelijk via de sollicitatiebutton. Vragen, suggesties of tips zijn natuurlijk altijd welkom. Schroom daarom dan ook niet om contact op te nemen met jouw Recruiter Anke Anemaet , bereikbaar op telefoonnummer nummer 06-11 75 8503.

 • Wil je s ochtends aan het ontbijt of snel voordat je de auto in stapt een appje sturen? Geen probleem! Stuur een bericht en je ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.
 • Bedrijfsinformatie

  Bouter Grootkeukens is onderdeel van Sligro Food Group en is gespecialiseerd in de inrichting van professionele keukens en restaurants.

  Onze klanten gaan voor de beste beleving voor hun gasten. Wij helpen hen door kwaliteitsproducten te leveren en oplossingsgericht te werken.

  We zijn gespecialiseerd in projecten, service en koel- en vriestechniek. Beleving en functionaliteit staan centraal.

  Will je meer weten over Sligro Food Group?

  Jobalert

  Geen vacature gevonden die bij je past? Klik dan op onderstaande button om jezelf aan te melden voor onze jobalert. Wij sturen wekelijks nieuwe vacatures die voldoen aan jouw opgegeven criteria.

  Zo blijf je dus altijd op de hoogte!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier