Vakman Verkeersmaatregelen/Bijrijder.
BUKO
Utrecht, NL
2 dagen geleden

Als Vakman Verkeersmaatregelen ben je samen met jouw collega verantwoordelijk voor het leveren, plaatsen en verwijderen van tijdelijke verkeersmaatregelen, zoals wegafzettingen en omleidingen.

Afzethekken, barriers, geleidebakens, verkeersborden en verkeerslichten zullen dagelijks door je handen gaan. Verkeersplannen kun je vertalen naar correcte, efficiënte en veilige situaties.

Kennis over de GWW sector is belangrijk om je werk op een veilige manier uit te kunnen voeren.

Je bent in een fysiek goede conditie. Je bent in bezit van minimaal rijbewijs B en het liefst in het bezit van eigen vervoer.

Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal. Dit in verband met het klantcontact wat geregeld aan de orde zal zijn.

Tot slot ben je woonachtig in Regio Utrecht (liefst binnen een straal van 30 km).

In het bezit zijn van een VCA diploma en / of BRL9101 diploma en / of landelijke verkeersregelaarspas is een pré, maar geen vereiste.

Wij bieden prima arbeidsvoorwaarden en carrièremogelijkheden in een dynamische werkomgeving. Wij verbeteren voortdurend ons kwaliteitsniveau en zijn een bedrijf met een gezonde ambitie.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier