(Junior) Consultant Brink Software
Brink
Rotterdam, NL
2 dagen geleden

Wat ga je doen?

Jij ondersteunt de Business Developer en je helpt onze klanten om met behulp van data de juiste keuzes te maken. Je zorgt ervoor dat je tot in het kleinste detail snapt wat onze software doet.

Je verdiept je in wat er speelt bij onze klanten op het gebied van vastgoed en inventariseert het applicatie- en datalandschap van de klant.

Je komt met implementatievoorstellen, neemt de klant mee in jouw ideeën en oplossingen en voert deze vervolgens uit. Je werkt intensief samen met onze Business Developer en de makers van de software om onze aanpak continu te blijven optimaliseren.

De combinatie van vastgoedkennis en het online platform zorgt ervoor dat onze klanten maximaal kunnen profiteren van alle aanwezige informatie en meer.

Luxs digitaliseert vastgoed, koppelt de eigen systemen van klanten en openbare bronnen en geeft handvatten om het verschil te maken.

Wat kun je van ons verwachten?

Je krijgt van ons veel verantwoordelijkheid en de vrijheid om samen met een kleine groep te bouwen aan een nieuw type dienstverlening.

We vinden het belangrijk dat je de tijd en ruimte krijgt om jezelf verder te ontwikkelen. Je ontvangt een goed marktconform salaris, uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en een auto van de zaak.

Brink Software biedt je een persoonlijke en professionele werkomgeving in het monumentale Groothandelsgebouw aan het Stationsplein in Rotterdam.

Wat verwachten wij van jou?

 • Een afgeronde HBO opleiding, bijvoorbeeld in de richting Bedrijfskunde.
 • Enige ervaring in een soortgelijke functie is een pré.
 • Kennis van data en IT en affiniteit met vastgoed.
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel verbaal als schriftelijk.
 • Zorgvuldig, creatief en zelfstandig.
 • Kennis van Microsoft Excel, MySQL en PowerBI is een pré.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier