Verpleegkundige vast dienstverband
Maandag
Breda, Nederland
2 dagen geleden

Over de functie

Vind jij het belangrijk dat ouderen goed verzorgd worden en wil jij hier je steentje aan bijdragen als Verpleegkundige? Ben jij vakbekwaam en betrouwbaar?

Dan hebben wij een mooi dienstverband bij Maandag® in de aanbieding!

Maandag® Breda is voor de regio West- & Midden-Brabant op zoek naar jou als vakbekwame Verpleegkundige. Vanuit organisaties binnen de Ouderenzorg krijgt Maandag® regelmatig de vraag om tijdelijke en vaste functies in te vullen.

Deze functies worden uitgevoerd op een van de volgende afdelingen :

 • Afdeling PG
 • Afdeling Niet Aangeboren Hersenletsel
 • Afdeling Revalidatie
 • Afdeling Somatiek
 • Thuiszorg
 • Deze afdelingen kunnen zowel grootschalig als kleinschalig zijn qua setting. Extramuraal behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

  In een persoonlijk kennismakingsgesprek kijken we samen wat het beste bij je past. In overleg zijn de startdatum en het aantal uren bespreekbaar.

  Functie eisen

 • Een diploma niveau 4 of 5
 • Ervaring in de Ouderenzorg (pre)
 • Een flexibele instelling
 • Wat biedt Maandag® jou?

  Vanuit een dienstverband bij Maandag® kun je diverse opdrachten / functies vervullen. Een opdracht voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden.

  Wij bieden een marktconform salaris volgens de betreffende cao (VVT). Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring.

  Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer en een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

  Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen.

  Gedurende je opdracht word je begeleid door je Accountmanager en Recruiter.

  Wil jij dus zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en komen we graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.

  Solliciteren

  Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier