Monteur Glasvezeltechniek
Werk Talent
Hattem
2 dagen geleden

Over de functie

Als glasvezelmonteur is elke dag anders. De ene dag zullen je werkzaamheden bestaan uit aanleggen / installeren en monteren van diverse glasvezelverbindingen voor verschillende providers / opdrachtgevers.

De andere dagen zal jij je bezig houden met het samenstellen van kasten, laden en rekken en het verrichten van metingen OTDR.

Ook ga jij je bezighouden met het plaatsen van patchingen, het in bedrijf stellen van netwerken en installaties en inregelen van apparatuur.

Het testen op goede werking hiervan spreekt voor zich. Verder ga je info verstrekken aan je leidinggevende en klanten. Tevens denk je mee door het signaleren van meerwerk, stagnaties en problemen in de uitvoering aan leidinggevende.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier