Digital Transformation Project lead (Utrecht)
Teleperformance
Utrecht, Netherlands
3 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Scope en impactDe rol valt binnen het energieke en innovatieve digital transformation team. Ongeveer 50% van de tijd Ben je bezig met het analyseren van bestaande projecten om zo verschillende verbeterkansen op te halen.

Daarnaast pak je projecten op die onze waarde voor bestaande klanten onderstrepen of vergroten. Concrete voorbeelden zijn implementeren van speech analytics initiatieven (wat betekenen stiltes tijdens klantgesprekken en waarom lopen emoties plotseling op?

het begeleiden van RPA project implementaties of digitale assistenten en het ondersteunen van klanten die nieuwe ways of working willen adopteren.

Ongeacht het project, wordt een fors beroep gedaan op je kwaliteiten als aligner en verbinder van projectstakeholders. Als niet alle stakeholders juichend de gedroomde finish halen, is het project voor jou niet helemaal geslaagd.

 • Interne stakeholders zijn afdelingen als HR, Finance, IT, Reporting, Quality en Recruitment. Plus ons MT.Even in het kortOwner van je eigen transformation project portfolio, bepalen en onderbouwen van prioriteitenAdviseren van nieuwe klanten over implementatie / onboarding bij TeleperformanceProactief signaleren van klantwensen en behoeften, doorvertalen naar oplossingenRegisseren van diverse projecten (bewaken budget, planning, scope, kwaliteit)Alignen, enthousiasmeren, coachen en chasen van het projectteamVerankeren van klantspecifieke werkprocessen binnen de interne organisatieIdentificeren en benutten van klantkansen;
 • kan oplossing A iets zijn voor klant B?Waarom jij (hopelijk!) onze nieuwe Project lead bent?Omdat je een solide projectmatig trackrecord hebt en (dus) uitstekend bekend bent met moderne projectmanagement methodieken.

  Maar ook omdat je niet streng in de leer bent; als pragmaticus switch je soepel tussen projectmanagement scholen. Uit je CV blijkt dat je kunt sturen op deliverables in complexe omgevingen.

  En als er enkele projecten op staan die minder succesvol waren, is dat geen ramp. Die bewijzen dat je over experimenteerdrift beschikt.

  Bovendien; learnings komen altijd van pas. Om de rol van Project lead perfect in te vullen, is het belangrijk dat je mensen op alle organisatieniveaus meekrijgt.

  Ook als die het waanzinnig druk hebben en niet hiërarchisch aan je rapporteren.Essentieel zijn3+ jaar ervaring als Projectmanager en HBO / universitair geschooldJe kunt klantwensen naar behapbare requirements vertalenAffiniteit met IT en systemen en digitalisatie / automation Kennis van Lean Six Sigma is een preErvaring binnen dynamische werkomgevingen (denk : contact centers, e-commerce)Je voelt je op je gemak aan de directietafel, maar ook in de operationele modder’Doortastendheid, slagkracht, waarmaakkwaliteiten, organisatie sensitiviteit, stakeholdermanagement skillsKlinkt goed?

  Dan is er maar één reden om niet te klikken : je voelt niets voor een impactvolle job bij een mondiale werkgever (76 landen, ongeveer 300.

  000 interactie-experts) die high level klanten bedient. Meer weten? Mirte Hoop (06 5245 4196 mirte.hoop teleperformance.com) komt heel graag met je in contact, dus bel of mail gerust!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier