Productieleider dagdienst
Vandaag Personeelsdiensten
MAASTRICHT, NL
8 dagen geleden

Wij zeggen niet voor niets "Vandaag draait om jou" omdat wij zowel de werkzoekende als werkgever centraal stellen.

Middels korte lijnen, vaste contactpersonen en onze kenmerkende zeer persoonlijke aanpak zorgen wij voor een perfecte match tussen beiden.

Kwaliteit, betrokken en altijd dichtbij. Draait Vandaag ook om jou?

Vaardigheden

Wat vragen wij van jou? Je hebt een technische opleiding op Hbo-niveau gevolgd. Je hebt ervaring in een soortgelijke functie.

Je hebt kennis van o.a. de kwaliteitssystemen : GMP, GMP+, HACCP, ISO 9001 en ISO 14001. Je bent in het bezit van een geldig VCA certificaat, BHV certificaat en certificaat NEN 3140-

VOP. Je hebt incasseringsvermogen, servicegerichte instelling, goede communicatieve vaardigheden en bent stressbestendig.

Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal zowel in woord als in geschrift. Je bent bereid om eventuele opleidingen te volgen.

Wat bieden wij : een structurele baan met uitzicht op vast dienstverband tegen prima arbeidsvoorwaarden in een prettige werkomgeving.

Ben je na het lezen van deze vacature enthousiast geworden en per direct beschikbaar? Aarzel dan niet en reageer Vandaag nog!

Wat wij bieden

Voor één van onze opdrachtgevers in de omgeving van Maastricht zijn wij op zoek naar een ervaren productieleider. Het gaat om een internationaal bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van zinkpoeders en zinkoxide.

Iedere dag is anders. Jouw werkzaamheden bestaan o.a. uit : het aansturen van de productieafdeling op twee locaties, het opvolgen en analyseren van klachten, het voorstellen van procesverbeteringen en het initiëren en meewerken aan kwaliteitsverbeteringen.

Daarnaast zorg je dat het geproduceerde product voldoet aan de gestelde eisen volgens de veiligheids- en milieuvoorschriften en begeleid en motiveer je de operators.

Het betreft een structurele functie.

Step 2
Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier