Verzorgende
Sensire
Doetinchem
1 dag geleden

Wat ga je doen als Verzorgende?

Als Verzorgende draag je samen met jouw collega’s bij aan het geluk van de bewoners. Jij bent, samen met jouw collega’s, eigenlijk altijd het eerste aanspreekpunt voor de bewoner en hun naasten zoals familieleden en mantelzorgers.

In onze kleinschalige woonzorglocaties zorg je voor een veilige woonomgeving met oog voor de dingen die voor de bewoner waardevol zijn.

Jij wil graag de eigen gewoontes, eigenschappen en verhalen leren kennen om bij te kunnen dragen aan de kwaliteit van leven van de bewoner.

Met jouw ondersteuning, betrokkenheid en verantwoordelijkheidsgevoel draag je eraan bij dat zij kunnen blijven doen wat ze belangrijk vinden.

Dat betekent niet dat je alles voor de bewoner doet. Gedurende de dag ondersteun je de bewoners : je helpt daar waar noodzakelijk door te kijken naar de mogelijkheden in plaats van de onmogelijkheden.

Er zijn verschillende taken rondom ADL, medicatie, voeding en diverse activiteiten. Vaak ben je samen met collega’s aan het werk, op sommige momenten sta je alleen op de afdeling.

Alles bij elkaar maakt dat het werk zo leuk en afwisselend.

Den Ooiman PG heeft vier paviljoens, waarvan 1 specifiek voor bewoners met dementie op jong leeftijd. De paviljoens hebben allemaal acht tot tien appartementen.

In een huiselijke sfeer speelt in de gezamenlijke keuken en huiskamer het dagelijks leven zich af. De krant lezen, een spelletje doen, televisie kijken, samen koken en eten.

Den Ooiman PG beschikt eigenlijk over alle faciliteiten die nodig zijn om zoveel mogelijk aan te sluiten bij het leven zoals onze bewoners dat gewend zijn.

Om het leven aangenamer te maken kunnen de bewoners gebruik maken van Rocking Chairs en is er een Droombus om een virtueel ritje door de Achterhoek te kunnen maken.

De bewoners zo veel mogelijk bewegingsvrijheid geven blijft het streven, maar wel in een structuur die houvast biedt. Er is veel ruimte om rond te lopen en bij mooi weer is de prachtig aangelegde tuin een mooie plek om te wandelen of te genieten van de zon bij de dierenweide.

Wie ben jij?

Voor deze functie zoeken wij een collega die op een rustige manier probleemoplossend te werk gaat. Geen dag is hetzelfde, dat vraagt van jou de nodige creativiteit als het gaat om de invulling van de dag, zonder dat de bewoners daar last van hebben.

Jij zet hen altijd centraal.

Regelmatig organiseren wij spiegelgesprekken met familie en naasten. Zij geven tips en aandachtspunten aan, (kritische) aandachtspunten weet jij positief op te pakken en om te buigen naar kansen.

Je (h)erkent zwakke punten en bent bereid je hierin te laten begeleiden of bijscholen. Individueel of in teamverband.

Omdat je soms alleen op de afdeling staat, is het belangrijk dat je stevig in je schoenen staat en niet in de stress schiet.

Werken op onregelmatige tijden, zoals weekenden en nachten, zijn voor jou geen probleem, dat hoort er immers bij!

Om voor deze functie in aanmerking te komen vragen we van jou de volgende praktische zaken :

 • Je hebt minimaal het mbo-diploma verzorgende niveau 3 en je beschikt over Verzorgende IG werk- en denkniveau;
 • Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) kun je bij aanvang of na aanvraag te overleggen;
 • Zo zorgen wij voor jouw werkgeluk

  De functie Verzorgende IG valt in de schaal FWG 35 (€1902,- / €2762,-, exclusief 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering) conform de cao VVT.

  Afhankelijk van de ervaring die je meebrengt bepalen we de exacte hoogte van jouw salaris. Wij bieden een contract van 16 uur per week.

  Heb je hierin andere wensen bespreken we die graag . Omdat wij graag een duurzame relatie aangaan met onze medewerkers behoort ook een contract voor onbepaalde tijd tot de mogelijkheden.

  Veel is mogelijk! Daarnaast krijg je van ons een iPad en smartphone in bruikleen, die je ook privé mag gebruiken.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier